עישון פסיבי

רועי10

New member
עישון פסיבי

אני גר בדירה עם שותפה מעשנת. אני עצמי לא מעשן, אך שמעתי שגם שהייה ליד מעשנים זה דבר לא רצוי. מה עלי לעשות? עלה בדעתי רעיון שאולי קיימת איזה מסיכת הגנה, ששמים אותה על האף והיא מונעת מהעשן להישאף פנימה. האם יש מסכה מסוג זה? אולי בחו"ל? אודה על תשובה עניינית ומוסמכת.

gaia20

New member
רועי

אינך חייב לסבול את העשן והנזקים הנגרמים ממנו הבהר לשותפתך שההרגל שלה מאוד מפריע לך וכמו כן מסכן את בריאותך אני מניחה שלכל אחד יש חדר משלו, סכמו ביניכם שהעישון יהיה מותר רק ב"טריטוריה" הפרטית, כלומר בחדר שלה בלבד, או מחוץ לדירה אני לא מכירה שום מסיכה כזאת, אבל למה לך להסתובב באי נוחות עם מסכה על הפנים, בדירה שאתה גר בה? האם אתה אשם בכך שהיא מעשנת? היא בחרה לעשן, לא אתה בחרת עבורה

ניני51

New member
יש מאפרה שקולטת עשן של סיגריות

היא עולה 40 שקל. אפשר למצוא אותה בחוברות של ישראכרט או ויזה

girl111

New member
יש אפילו אנשים מעשנים שלא..

מסכימים שיעשנו אצלהם בתוך הבית. אני, למשל, מעשנת לפעמים. פעם ב חוטאת בסיגריה, אבל לא מכורה ולא מעשנת כמעט. אם אני מדליקה סיגריה, בחיים אני לא מעשנת בתוך הדירה או בחדר. או שאני יוצאת למרפסת כביסה ועומדת ליד החלון, או שאני יוצאת למרפסת, וגם החברות המעשנות שלי יודעות שאני שונאת ריח של סיגריות בבית (זה באמת דוחה). תבקש ממנה לא לעשן בבית, או לעשן ליד החלון.

עם כל הכבוד....

ואני שוב מציינת שאני בתהליכי גמילה מעישון.. אבל דברים כאלה יש לברר לפני שנכנסים לדירה.. אין זה הוגן כלפי השותפה שלך שפתאום תגיד לה שלא מתאים לך שהיא תעשן בבית.. כי הבית הזה הוא גם הבית שלה.. וכמו שאתה רוצה להיות חופשי בבית ככה מגיע גם לה להיות חופשיה בבית.. ולמרות הנזקים שבעישון פסיבי.. ניראה לי שאין לך זכות לאסור עליה את העישון עכשיו... העצה שלי היא פשוטה-תחליף דירה...

למעלה