עישון ונסיונות

s h a a ron

New member
עישון ונסיונות

היי בנות (מעשנות) אני כבר בחודש שלישי לנסיונות להכנס להריון ובמקביל להפסיק לעשן קשה לי מאוד להפסיק, אבל אני יודעת שברגע שאקלט אפסיק מייד. שמעתי שעישון פוגע בפוריות. מה אתן חושבות? עושות? האם הפסקתן לעשן כבר בנסיונות? האם זה פוגם בהצלחה? אשמח לתגובותיכן שרון

s h a a ron

New member
וכמובן שאני מדברת רק על סיגריות

לא על משהו אחר...

פּוֹנְג

New member
עישון פוגם בפוריות.

אין בכלל ספק בזה. עכשיו זה תלוי כמה את מעשנת. אני עישנתי בימים הקשים שלי ארבע סיגריות ביום, על פי הרופאים זה לא נחשב עישון. היום אני כמעט ולא מעשנת אם כבר אז סיגרייה ביום וזה לא נעשה מתוך החלטה או מתוך קושי, זה פשוט קרה. (נפרדנו כידידות
) זה כייף בלי קשר לנסיונות, כי אחרי הכל סיגריות זה מסריח... |פעם היה בתפוז אייקון של סיגריה|

הי שרון

המחקרים טוענים שעישון אכן פוגם בהצלחה עישון בזמן הריון גם מזיק לבריאות העובר מאיפה את יודעת שברגע שתקלטי תפסיקי מיד. האם את בטוחה שאז יהיו לך כוחות הנפש הנדרשים? קרובת משפחה שלי, בהריון הראשון שלה, הפסיקה בצורה דראסטית לעשן. אני לא יודעת בדיוק כמה עישנה אבל היא ירדה מיד ל-0. מיד כשגמרה להניק (כחודשיים לאחר הלידה) חזרה לעשן את אותה כמות שהיתה רגילה לה. אמנם היא יוצאת החוצה מהבית כדי לא לעשן ליד הילד, אבל עדיין העשן ספוג בגופה כשהיא נכנסת לטפל בו. לדעתי זה משפיע עליו. ויש לו בעיות נשימה (אסתמה) היום היא בהריון שני, ואין לה כח להפסיק. היא רק ירדה בכמות ל-4-5 סיגריות ליום. אני מניחה שהעובדה שהיא מעשנת השפיעה על כמה מהר נקלטו לה ההריונות, אם כי אף פעם לא שאלתי אותה את הפרטים האלה בשל צנעת הפרט

למעלה