עישון ונחירות

עישון ונחירות

אני בת 46 מעשנת כבר 25 שנה בערך. רציתי לדעת האם יש קשר ישיר בין עישון לנחירות? האם גם מעשנים פאסיביים מועדים לנחור?

נחירות ועישון

שלום לך, למרות שכדאי לפנות לרופא משפחה בעניין הנחירות אם מפריע. בכ"ז אני מוצאת קשר ישיר בין מעברים סתומים לנחירות ועישון. כל טוב,

maksimma

New member
במעבדת שינה נבדקת?

במידה ואת לא סובלת מדום נשימתי אולי תתענייני במכשיר חדש שפותח בארץ, ראיתי בתוכנית של אברי גלעד נקרא nighut watch. ולהפסיק לעשן תמיד מומלץ כמו שאני אומרת..

8MoRiEl8

New member
מה זה בדיוק המכשיר הזה? NIGHT WATCH?

מה זה בדיוק המכשיר הזה? NIGHT WATCH? שומר לילה? זה מעיר אותך?

maksimma

New member
זה לא ממש מעיר אותך

אולי רק ימים הראשונים של השימוש בגלל שאת לא רגילה. אח"כ המכשיר לומד אותך ולהיפך, הוא אוגר עליך נתונים. הנוחר עונד על ידו מכשיר קטן דימוי שעון יד. במקביל, מניחים תחת המזרן חיישן קטן. כאשר האדם נוחר, החיישן שולח אות לשעון שעונד הנוחר, האות גורם לפעולת רטט קלה שמועברת למוח וגורמת למוח להתעורר ערנות קלה, (ערנות מוחית בלבד) ערנות שתוצאתה הרמת הסנטר כלפי מעלה ובכך הנחירות נפסקות.

Mr RK

New member
וזה לא פוגע באיכות השינה? קמים בבוקר רעננים?

8MoRiEl8

New member
וואוו נשמע מתוחכם מאוד

וואוו נשמע מתוחכם מאוד, ולא שמים את זה על הפנים נכון? לי יש אישית בעיה עם מכשירים ששמים על הפנים פשוט..

maksimma

New member
כמו שכבר אמרתי

זה לא פוגע באיכות השינה, אולי רק בימים הראשונים צריך להתרגל. להיפך, יש שיפור של 80% בכמות ובעוצמת הנחירות וכשאת קמה בבוקר המכשיר שאגר נתוני שינה עליך כל הלילה יכול להראות לך אם ישנת טוב, או שנחרת. לא חובשים אותו על הפנים, זה מן שעון ששמים על היד בשילוב פלטה שמניחים מתחת למיזרון. תראי בעצמך באתר: http://www.gazit.co.il/?CategoryID=585&ArticleID=494

למעלה