עישון בזמן הסקס

ChikoKabre

New member
עישון בזמן הסקס

היי חברים

שלשום שכבתי עם ידידה ותוך כדי האקט (כשהיא מעלי) התחלתי לעשן. היא לא אמרה כלום אבל אפשר היה לראות שהיא מתנהגת מוזר ושזה מפריע לה. הייתי רוצה לדעת מה בדיוק הבעיה במה שעשיתי?
יש לציין שעישנתי סיגריה אלקטרונית כך שאין קשר לריח מסריח או משהו כזה (מה גם שהיא מעשנת בעצמה).

DogsPCI

New member
זה רק - "פנימה-החוצה", כמה ריכוז צריך בשביל זה? חחח.

yohi243

New member
איך היית מרגיש שבזמן שאתה יורד לה

היא רואה טלביזיה או קורא ספר

OrenShechter

New member
לראות טלויזיה זה לא כמו לעשן, טלויזיה זה לא הסיגריה שאחרי

אני לפעמים יורד לאישתי בזמן שהיא רואה טלויזיה ואני אפילו מבקש ממנה למשיך לצפות בתוכנית (מה שהיא לא בדיוק מצליחה לעשות), אותי זה מדליק ואותה אפילו יותר. סיגריה לאומת זאת מתקשרת ל"סיגרה שאחרי" אם אישתי תתחיל לעשן בזמן סקס הדבר הראשון שיעלה לי בראש זה "זהו??? נגמר לך???"

DogsPCI

New member
איזו מין השוואה זו? תחשוב על חלוקת הקשב הנדרשת

בכל אחד מהמקרים. בשביל לעשן סיגריה, נדרש מה? 2% קשב? ו- 98% מופנים אליך? בשביל לצפות בטלביזיה או לקרוא ספר... נדרשים מה? מעל 80% קשב כדי שהפעילות תהיה אפקטיבית?
&nbsp
סיגרה (לרוב) היא באה להוסיף פאן לפעילות המרכזית... לא יותר ולא פחות. היא דווקא לרוב מעידה שאתה באווירה סבבה ומשוחרר, וגם מרגיש נוח בחברתה. ספר/טלביזה באים להחליף את הפעילות המרכזית.
&nbsp
טוב, אני מקווה שאני לא בודד בהשקפתי. אחרת אמללתי לא מעט נשים...
&nbsp
&nbsp

DogsPCI

New member
הלו, מה המצב? שנה טובה :)

&nbsp
חותם לך שאף-אחד מהנ"ל שהגיבו לך לא מעשן, או לפחות לא נמצא בסקס בו שני הצדדים מעשנים :).
&nbsp
בכללית, עשרות/מאות פעמים הדלקתי סגריה תוך כדי, לפני, אחרי, כשהיא למעלה, למטה, מאחורי ומצדדי... וגם העברתי לה לאיזה פף. אני פה בתחרות? אני פה בסבבה שלי, מתפנן, בא לי סגריה ושלוק מהבירה או היין... אז אני לוקח, מה אני בעבודה? אני מוגבל להנאת חיים אחת בלבד בו-זמנית? חחח.
&nbsp
עשה לעצמך טובה, הכל טוב... רק שבטח אתם עדיין לא באותו הראש... או שהיא משביתת-שמחות ואז כל דבר זה סרט. סיבה להפגע.
&nbsp
כל הנ"ל נכון ללפני הרבה שנים, מאז התקבלה ההחלטה שאין מצב לעשן בחדר-שינה!! אם כי כמו תמיד - יש יוצא מין הכלל.
&nbsp
נכתב עם הומור, נא לא להעלב :)

למעלה