עיר פשע...

youvall

New member
עיר פשע...

אתמול,17/10/2003 אלמונים פרצו לסניף מפלגת העבודה בקריית אונו,תוך שבירת הדלת והטצאתה מכלל פעולה וריססו ברחבי הסניף כתובת נאצה וצלבי קרס עם ספריי שחור! כתובת הנאצה היו: *בוגדים *רוצחים *משת"פים *שונאי ישראל *ז'נבה=וישי למשטרה אין קצה של חוט בקשר למי שעשה זאת! בהמלך הפריצה נשברו גם 5 תמונות(רבין,פרס,ברק,תמונת השלום עם ירדן ותמונה ישנה לא מוכרת).... בכירי המפלגה דנו אתמול כיצד יש להתגונן בפני המעשים הללו והוחלט שסניפים פעילים(בחירות מקומיות והכל) יזכו לשמירה לילית.... הפריצה נעשתה בין השעות 9:00 בבוקר ל16:00 אחר הצהריים.... רק חשבתי שתרצו לדעת!

kundason2003

New member
גם בסניף הליכוד בחדרה...

עשו בעיות כמו לסניף שינוי בעיר... האלימות מרקיעה שחקים. לי אישית שברו מצלמה כשעבדתי בתל מונד...

סלוניק

New member
אף אחד לא ראה ולא שמע?

אני מתפלא כי אתה רשמת שהפריצה התקיימה בין 9:00 ל16:00. המאבק בין הרשימות מחריף ומתעצם, וכמעט בכל מקום ניתן לרשום אירוע אלים וחריג. כולי תקווה שהאשמים ימצאו וייענשו בחומרה.

ביאטה

New member
חברים...

בקרית אונו כבר היו בחירות לראשות העיר ולמועצה ! היו אלה הבחירות הראשונות השנה במסכת הבחירות המוניציפאליות. הן התקיימו ב 1.4. כידוע בבחירות האלה שינוי ניצחה ובגדול וזכתה ב 3 מנדטים במועצת העיר !!

סלוניק

New member
חחח נכון!

תהיתי למה האיזכור של קריית אונו נשמע לי מוזר בהתחלה.

אין לי כותרת מרשימה

שלום. בקרית אונו היו בחירות? אם ביאטה אומרת, אני מאמין! בכל מקרה.. אני מאמין שארעה פריצה כזו, גם אם לא ידוע באילו שעות, משום שכולנו עדים לאלימות גואה בחברה הישראלית. אותו הדבר קרה בימי רבין כראש ממשלה, אני מקווה מאוד שזו תופעה שולית, אולם זו לא תופעה שיש להקל בה ראש. אם הייתה לי דרך למיגור האלימות המילולית בעיקר, הייתי מרוויח המון כסף אבל תורם אותה בחינם ובזכות :) בכל מקרה.. איחולי השיקום למפלגת העבודה במקרה הזה. אגב, מדוע טרח נציג העבודה לשתף אותנו בזאת? מתוך דאגה משותפת למצב? או מתוך האשמה?

למעלה