עיר , נתונים וNPCs

הוליסטי

New member
עיר , נתונים וNPCs

יש לי כמה שאלות שנוגעות לתאור עיר/כפר/ישוב קהילתי/קיבוץ. לדוגמא, ראיתי בהרפתקה מסוימת שיש תאור לאנשים הראשיים במושבה. הכל ברור, רק לא מצאתי בשום ספר חוקים התיחסות לNob (שזה בטח קיצור לNoble). ובאילו טבלאות אני אמור להיסתכל עמ"נ לדעת נתוני War5, שזה בטח Warrior דרגה 5. שיטוטים וטיולים בעיר. כמה מפורטים אתם בתאורי הישוב ? מפה , שמות המוכרים והרוכלים (נראה לי מצוין להמשך ולהתפתחויות) , קניות ... (וסליחה על השאלות הבסיסיות, אבל צריך להתחיל מאיפושהו ..)

DDN

New member
בדקת במל"ש?

מדריך לשליט המבוך? יש לך שם את המקצועות אריסטוקרט ואיש קרבות. אלו מקצועות מיוחדים לדב"שים. בנוגע לפירוט. מממ. . . .. אני אענה תשובה מפורטת מאוחר יותר.

הוליסטי

New member
בדקתי

ובדקתי שוב ומצאתי ... אגב, בהקשר של קיצורים ומונחים, יש איפושהו בנמצא טבלה (או מילון) שמתרגם מונחים וקיצורים מאנגלית לעברית (ולהפך) ? AC = דרג"ש וכד'

DDN

New member
האירוניה.

ורק כי אין מילה "עירוניה" בעברית.
(דני עייף, שתה יותר מדי קולה ומיץ ענבים, אכל ענבים ומדבר שטויות) אני אוהב ערים! אני אוהב את האפשרויות שהן נותנות לדמות. כן דומיניק, אם יש לך חוש טוב לעסקים אפשר להרויח כסף בעיר ולא רק לבזבז את הכסף של הארוס שלך. והכל בדרכים כשרות. תראה, ברגע שהדמויות מגיעות לעיר פעם ראשונה, אתה צריך לתת להן תיאור שיכניס אותן לאווירה של העיר. לדוגמא, בעיר מאלן בנוסגות', אתה צריך לתאר את העובדה שהעיר בנוי מחמש מדרגות, כל מדרגה זה רובע, וזה מחולק לפי עושר. אתה מתאר את סוג הבניה (אם מיוחד) וזהו. מפה? צריכה שתהיה לש"מ אם נשארים בעיר יותר מזמן חפוז. שמות כל המוכרים והרוכלים? מיותר. מה שצריך זה מאגר שמות בדיוק לדברים האלה. וקניות. מה הבעיה עם קניות? קניות זה כיף. כן דומיניק, כשיש כסף אז קניות זה כיף. בכל מקרה, אני ממליץ על הספר CITYWORKS שעוזר לך לנהל ולהבין הרפתקאות עירוניות.

למעלה