עיר ללא אלימות ?

עדיקופר

New member
עיר ללא אלימות ?

אתמול בערב הייתה קטטה בגן המשחקים מאחורי הסופר, אני אישית לא שמעתי מאחר והייתי בעבודה וחזרתי רק ב3 לפנות בוקר אבל שכנים שלי שצילצלו למר מתיו נוברטי לא הצליחו להשיג אותו ופנייה שנענתה למשטרה לא באמת טופלה מה קורה עם עיר ללא אלימות ? מישהו יודע את המספר של השוטר המקומי אולי כדאי לפרסמו בפורום כדי שכולם ידעו ?

עדיקופר

New member
השכנים שלי לא מעונינים להיכנס לפורום

ומאחר והנושא חשוב הוא הועלה האם רק לך מותר להעלות נושאים ? הווכחנות הכוחנית שלך ושל הכינויים האחרים שסגנון הכתיבה שלהם דומה בצורה משעשעת לא ממש מפחידים אותי , אני פה כי אני רוצה להיות ולא תצליח/ו להמאיס עלי את הזכות לומר את הדברים שלי מדינה דמוקרטית זוכר/ת ?

ERIANA101

New member
שוב - אני ERIANA101 -בלבד ולא אחרת !!!

ראשית אני כותבת בשמי שלי(ERIANA101 בלבד) שנית אני כאן בשם אחד בלבד ולא החלפתי שמות שלישית , אם מישהו כותב בסיגנון דומה אז שיבוסם לו ווכחנות ??? לא ממש חתירה לאמת אכן כן לא כאן בכדי להפחיד כעו"ד יכולה לומר לך "עדות שמיעה" היא בעייתית ועלולה לסבך אותך, וחבל תשתדלי לבדוק טוב טוב את העובדות לפני שאת מפרסמת אותן וזה רק לטובתך כאמור----דמוקרטיה , אבל גם לדמוקרטיה יש חוקים. אז תמשיכי כרצונך אל תגידי שלא ידעת המשך יום של רק טוב והמון בריאות

למעלה