עיר ללא אלימות בתפוז
אנשים

עיר ללא אלימות בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

פורום אופנה אלטרנטיבית יוצא לרחובות! בואו להראות את הסטייל המיוחד שלכם על ידי העלאת תמונות שלכם לבושים באופנת רחוב מקורית בשרשור בפורום. המנצח יקבל כניסה חינם למסיבת hell of a party של הדארק רבולושן, שתיערך ביום חמישי הבא, ה-24 לינואר, במועדון הסילבר ת"א! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1360&msgid=111463414
בעיר שלי אין כניסה לאלימות! לוקחים אחריות ומשתתפים בתחרות: "עיר ללא אלימות!" עצבו פוסטר נגד אלימות בעיר שלכם ואולי תזכו להתפרסם איתו בעיתון! לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/albums/contests/violence
בואו לגלות את האמת מאחורי מופעי התעלולים של התוכים ב'צפארי'. שעשוע או התעללות? הפרטים בערוץ בעלי חיים . http://www.tapuz.co.il/pets/artinfo.asp?CID=622&SID=12&InfoID=5584

חבר'ה-חשוב.....מי בא מחר?

אם אני אלך לבד אני מעדיפה שלא לבוא. כי זה אומר להטריח את אבא שלי או לשלם המון כסף על מונית מעזריאלי בדרך הלוך ואת כל הדרך לראש העין חזור. שזה יוצא המון כסף.

חחחחח אני יודעת שאתה.

אבל איך אני אחזור משם? אני לא רוצה להטריח את אבא שלי מצד אחד ומצד שני אני לא רוצה לשלם 100 שקל למונית.

nothingman1

New member
לא נעים להגיד

אבל כנראה שהדרך הכי טובה היא להטריח את אבא שלך... תהיי נחמדה אליו, תקני לו מתנה קטנה והוא ירגיש שהוא רוצה להסיע אותך

yairv10

New member
אהלן, אני ביחד עם קרני בהרכב

רציתי לראות אם מישהו פה מתכוון להגיע להופעה.. בכל מקרה לזאת שאמרה שהיא צריכה מונית מעזריאלי ומונית חזור לראש העין: מעזריאלי לוקחים קו 63 שמגיע עד ליהושוע חזור לוקחים מונית שירות 66 עד פ''ת ואם כבר מונית תקחי רק משם.. keep on rockin'!

ומונית מפתח תקווה תעלה לי 60 או 70 שקלים.

מגבעת השלושה לראש העין עלה לי 40 שקלים. וחוץ מזה שהאוטובוסים האחרונים יוצאים רק בשעות 23:30 בערך. ההופעה רק תיגמר באחת עשרה וחצי. חוץ מזה כבר עשרים לשמונה ואני עדיין בבית. אז לא.

קרני, סורי על האיחור...

אבל רק עכשיו ראיתי שיש לך הופעה.. אז המון המון בהצלחה!!!
איך היה?? [וזו ממש חוצפה שלא הוזמנתי אישית....!!!!]

nothingman1

New member
לא טרחתי להזמין את החברים שלי אישית

כי הכניסה במילא מגיל 18 איך היה? לא משהו... את אחד מהגיטריסטים כמעט ולא שמעו, למתופף שמו סלוטייפים ענקיים על המצילות כדי להפחית את הרעש (וזה גורם לסאונד רע מאוד) ולי במשך כל ההופעה נדלק ונכבה המגבר תוסיפי לזה את זה שעמדנו במקום בלי אפשרות לזוז במשך כל ההופעה, כי הבמה קטנטנה אבל כמו תמיד יש גם חיובי: קיבלתי מחמאות מהרבה אנשים על הנגינה (והפעם לא מדובר בחברים המשוחדים שלי), והכי עשה לי טוב שהמורה לתופים של המתופף אמר שאני אחלה מפיו זו מחמאה גדולה וגם הכסף זה בונוס חביב

brass monkey

New member
וואו אחי, איזה כיף לשמוע שנהנתם בסופו של דבר.

אני מקווה שבפעם הבאה ילך טוב יותר. מתנצל שאני לא יכול לבוא...אני פשוט כבר לא יכול להרשות לעצמי לבוא... אז מה קורה קרני? מה חדש? מתי אתה בא אלי
? קיבלת את הנונה טייפ כבר?

Mrs Floyd

New member
הייתי שם עם חברה שלי ממש מול הבמה

"אם אפשר לקרוא לזה במה" לבשתי חולצת פסים אדומה שחורה. היו קצת בעיות עם הסאונד,נהינו דווקא אבל. היה ממש מצחיק כל האוירה,והאלכוהול עשה את שלו,ועד שניכנסנו לשירים הפסקתם בדיוק בשיר שאני אוהבת:|

Mrs Floyd

New member
היה לכם רשימת שירים בדף

,ואני וחברה שלי כל הזמן הסתכלנו איזה שיר יבוא. ואז הפסקתם לנגן ולא סיימתם את כל השירים ואמרתי לאחד ממכם,מה עם השיר הזה לא ניגנתם. אז הוא אמר שאמרו לכם לרדת כבר..:|

nothingman1

New member
אה, כן... הודיעו לנו מראש שכנראה ננגן 11

שירים, לכן היינו צריכים לבחור אילו שירים להשאיר בצד למקרה שיתנו לנו יותר שירים

למעלה