עיר הנוער 2003

fleafly

New member
עיר הנוער 2003

עיר הנוער 2003 ================ יום חמישי 28.08.03 שעה: 19:30 אנפרופו איזי מתחת לאפס היהודים מוניקה סקס מוקי שוטי הנבואה דנה ברגר הדג נחש

holy goat

New member
אני אהיה שם

אם אתם רוצים תדברו איתי באיציק 170444316 כי אנוכי לא מכירה אנשים שם, רק את הילה הכוסית.

יש לי שאלה חשובה!

היי, אני מת"א ואני רוצה לנסוע לעיר הנוער ברכבת, מישהו יודע באיזו תחנה בחיפה אני צריכה לרדת? (כי יש 3 תחנות בחיפה) וגם איזה אוטובוס לקחת משם כדי להגיע? או שאפשר ללכת ברגל אני יודעת.. ובאיזה שעות מתחילות ההופעות? אני יודעת שנפתחים השערים ב-18:00 אבל בטח לא יתחילו כל ההופעות בשעה הזאת.. ויש לכם מושג את סדר ההופעות? ואם אין לכם מושג לכל השאלות ששאלתי..אז אולי יש לכם טל' לבירורים? תודה! :)

אני קצת מבולבלת בקשר לכניסה לשם

כי מישהו אמר לי שהכניסה חינם ולא ניראה לי הגיוני, ומישהו אחר אמר לי שזה עולה 10 שקל שזה גם לא נראה הגיוני. אז מישהו יכול להיות נחמד ולהגיד לי בכמה אני משיגה כרטיס? תודה מראש! מלודי

כרטיס עולה 10 שקלים!

אני יודעת שבמקומות אחרים זה היה בחינם. אבל בחיפה זה 10 שקלים!

ע י ר ה נ ו ע ר!

חיחיחיח.. מי עוד היה חוצממני ומשמשון? אני נהנתי... בהתחלה עלו על הבמה כל מיני להקות רוק צעירות חיפאיות. (מתחת לאפס, אלון וג'וני, איזי, ועוד..) ממממ.. זה היה נחמד... יש פוטנציאל..=) אחר כך עלו מוניקה והם היו מ ד ה י מ י ם !!! וגם שחר שר שם את השיר שלו- "ערומים" היה.. מ ע ו ל ה... אחריהם עלו היהודים שגם נתנו הופעה טובה.. ואחריהם היו הדג נחש וגם להם היתה הופעה מצויינת... ואז שוטי הנבואה.... חחח... מדהים היה לראות את כל הקהל קופץ בלי להפסיק. והדובדבן שבקצפת.....היה מוקי! (יפיוף!!.. חחח...) ההי שווה לחכות! היה קצת זיקוקים (בלי קשר)..... ומלא דוכנים חביבים.. וכן... היה שווה להיות שם.. =)

rotem224

New member
כן אני הייתי שם והיה........

מ-ד-הי-ם כל כך נהנתי זה היה אחלה סיום לחופש הגדול....... אהה ודנה ברגר הייתה אחרי מוניקה ולא היהודים......

אוףףףף אני לא הייתי שם!!!!!!!!!!!!!

מסיבות שלא היו בשליטתי....... אז ספרו הכל הכל הכללללללללל מה מוניקה שרו??????? והיהודים???????

lonely TearDrop

New member
אוווף... גם אני לא הייתי.. ארר..

כל החברים שלי הבריזו לי...שוב וגם סתם לא היה לנו מושג איך להגיע

אז ככה............../images/Emo176.gif

מוניקה שרו סאן חוזה,כל החבר'ה,שחר שר ערומים,על הרצפה,פצעים ונשיקות,גשם חזק,מספיק בנאדם,קונפורמיסט,שנים חסומות ועוד שיר אחד שאני לא מכירה!(איזה פירוטטט סחתיין עלי ועוד על הבוקר!)אני בשוק שהם לא שרו את מכה אפורה...........! ועכשיו היהודים:גנבה,אלה,סמי,ג'קי,אינטרמת,הימים שלנו,עוד ארון אחד,balive me(עילגת באנגלית)וזהו אני חושבת!
מה עוד היה אני מנסה להיזכר........שירן השתוללה במוקי! והגרון שלי עד עכשיו כואב!שוטי הנבואה היו מעולים וכל הקהל קפץ..אחרי הדג נחש ראיתי שקצת התחיל להיתרוקן! מוקי שר קצת "על הכינרת בזריחה" כי הוא רצה להיות כמו אביב ששר בזריחה! וגם התחיל לדבר על משינה ואף הזכיר את "אופטיקאי מדופלם" וכמובן דיבר על שבק"ס ועל ההופעה שהייתה בהאנגר(3.7)! זהו כעיקרון! :)

למעלה