עיר החטאים

dark max

New member
עיר החטאים

שמעתי ש"עיר החטאים" זה סרט סוטה או משו כזה ויש לזה הגבלת גיל 16,זה נכון???

BaR 5

New member
אמממ...

דוד של חברה שלי ראה את זה והוא אמר שזה סרט "רוצח" ושזה ממש יפה
זה מוגבל לצפייה אבל הם הגבילו דברים כמו הטינה לגיל 18+ <ראיתי וזה ממש לא מפחידד
> אז קיצר, אני אקח אותו ב-DVD כשזה ייצא כי אני לא רוצה לראות אותו בקולנוע... <אני גם לא בת 16 למרות שזו לא בעיה...
> אבל בכל זאת פדיחות
אבל זה לא סרט סוטה ממש <כולה חשפנית וקצת ריקודים ארוטיים לא בערום
לא ביג דיל..> אבל נשמע סרט ממש יפה

Nitzan122

New member
אני שמעתי שיש לזה

הגבלת גיל ל-18... אוף עכשיו אני ייצטרך לראות את זה במחשב... אנשים מעצבנים! הם באמת חושבים שהגבלת גיל תעצור מישהו מלראות סרט? הם רק מפסידים מזה כסף...

ברודי

New member
סתם שתדעי.

שהרבה סרטים צונזרו בשביל שלא תהייה להם הגבלת גיל כי כמו שציינת, זה גורם להם להפסיד הרבה כסף. אבל יש סרטים, וסין סיטי בתוכם, שהסרט עצמו לא מתאים לילדים ואז אין מה לעשות וחייב להגביל אותו. למרות שזה גורם לפחות רווחים במיוחד כשחלק מהקאסט הוא אנשים עם קהל צעיר [כמו ג'סיקה אלבה ואלקסיס בלדל]. אבל למזלנו סין סיטי ממש לא הפסיד

ברודי

New member
אנערף...../images/Emo67.gif

לי אישית לא ממש אכפת (מוהעהעהעהע) אבל האמת שהגבלת גיל זה באמת מפגר. בסופו של דבר ילדים בני 16 כיום נחשפים לדברים הרבה יותר גרועים. אבל נו שיהיה... אני צריכה לספר מה עושים כשאי אפשר לראות סרט בקולנוע או שזה מובן מאליו?

Nitzan122

New member
אמרתי

שאני ייצטרך להוריד אבל זה מעצבן כי הרבה יותר כיף לראות בקולנוע...

ברודי

New member
הוא לא סוטה..

אבל הוא סרט מאוד אפל. הבנתי שיש בו חלקים של אלימות בסגנון קטיעת איברים וכאלה שבניגוד לסרט כמו קיל ביל ששם יותר מסתלבטים על דברים כאלה ומקצינים אותם. בסין סיטי הדמויות ממש נהנות מזה מה שגורם לסצנות להיות הרבה יותר מזעזעות. וכמובן ג'סיקה שלנו שמשחקת חשפנית שזה אף פעם לא דבר שמומלץ לילדים קטנים (למרות שזאת ג'סיקה אז זה בסדר
) בקיצור לא מומלץ לילדים קטנים. למרות שבסוף מי שבאמת ירצה לראות יראה אותו אז זה לא ממש משנה. בתי הקולנוע פשוט רוצים להיות מכוסים מהבחינה הזאת שאם ילד יראה ת'סרט ויושפע ממנו ויחליט לחקות אותו ולהתחיל אנערף לרצוח את החברים שלו בכיתה, אז לא יתבעו אותם.

ברודי

New member
א. ראיתי

ב. לא ראיתי רק את השני למרות שזה דבר שצריך להתבייש בו ג. מה לכל הרוחות את עושה כאן???? (לא שאני לא רוצה שתהיי כאן. את יודעת שאני מתה עלייך.)

Dafi the Mighty

New member
א. טוב

ב. לכי לראות כבר!!!!!!!!!!!!!! ג. לא יודעת, היה לי משעמם... ולא עדכנת את הבלוג שלך... אז...

Lorly

New member
ראיתי את הסרט ואני רק בת 15

המטומטמים תמיד שמים הגבלות גיל אחרי שאני הולכת. אני לא חושבת שזה מכיל ספויילרים, סתם מידע חביב ועילג שכזה. סרט באמת מדהים, לפי דעתי שמו הגבלה בגלל כל האלימות הבוטה שיש שם, אני חושבת שרעיון האלימות באמת מזעזע אבל רוב הדם והגפיים שמתעופפים שם (זה לא נחשב לספויילר נכון?) הם בצבע לבן ורק חלק קטן (פחות או יותר) באדום כך שזה לא נראה כ"כ נורא (חוץ מקטע ממש ממש אדיר ומלא בדם). סיבה שניה היא כנראה בגלל העירום, יש שם כמה שדיים ונשים בחוטיני. אה, וברוס וויליס בעירום (שוב, זה לא נחשב לספויילר נכון?) אבל עשו עבודה מדהימה בהצללות ולא שמים לב לזה בפעם הראשונה שרואים את הסרט.

ברודי

New member
בפעם הראשונה?../images/Emo8.gif

מותר לשאול כמה פעמים כבר צפית בזה? אני חייבת לראות את הסרט הזה כבר... לא יודעת אני פשוט מחכה שיעברו שבועיים ואז תהיה לי הנחה של 50%. קמצנית שכמותי. אבל כל מי שראה אמר שהוא מעולה!

Lorly

New member
חחחח

אמ... אל תפחדי, אבל למעשה הורדתי את הסרט למחשב עוד בחופש פסח ואז חיכיתי לראות אותו בקולנוע בפעם הראשונה (כדי שהאפקטים וכל מה שמסביב לא יהרסו לי) ואחרי שכבר ראיתי בקולנוע טחנתי אותו שוב ושוב במחשב. והסרט באמת מעולה, רק אל תקראי שום ביקורות מעיתונים או אתרים מסויימים כי הם עלולים להרוס את כל החוויה (ה-%%@$^ האלו)

כתום5

New member
אמ..

מאיפה הורדת? זה עולה כסף לא? אוףף אם זה מ"קאזה" אני לא יוכל להוריד כי זה תוקע את המחשב... אי אפשר לשלוח את זה באיימיל ובמסנ', נכון? כ"כ בא לי לראות את זה!!!!!! אני הולכת לקולנוע מחר ונמצא כבר מישהו שיגיד שהוא אבא שלנו או טחות גדולה... את יכולה לשלוח לי את המקור שממנו הורדת?? וואי אני ממש טיפשה בהורדותתתת...

Lorly

New member
אל תתפסי אותי במילה

אבל כן, נראה לי. כי בכל זאת יש אפקטים של הצללה אז לא רואים ממש בבירור מה קורה שם (
) בדיוק. אני תמיד אשמח לחזור ולבדוק

למעלה