עיר הבירה

Funky Giraffe

New member
עיר הבירה

הגעתי בפלד ואורטגה... משהו מדהים לא ראיתי הופעה כזו שנים כל כך TIGHT, כל כך חד ומדוייק, כל ברייק על המקום, הבסיסט מרגיש את המתופף מבפנים עד הסוף... קלידנית שמנגנת על סינטיזייטר תפקידים רצחניים שמזכירים היפ הופ מועדונים והכל עם מתופף ובבסיסט אמרתי כבר - לא ראיתי הופעה כזו שנים! ההופעה של קוואמי הייתה פחות טובה קצת בעיקר בגלל שלא שמעו את המתופף לא במוניטורים ולא ברמקולים וזה השפיע על כולם שם את השיר החדש לא אהבתי מלחמת פופ בהופעה זה קקי אבל שאר ההופעה הייתה בת זונה

kombinaizer

New member
הגעתי בסוף כהןאתמושון

סגול היה נחמד, בלוס כפרוס הלכתי לשתות בירה. אחר כך חתכתי מאילוצי הסעה =\ היתה אחלה בירה :)

היה ב"ז

אבל אין מה להגיד, לוס כפרוס היו השיא של הערב: האנרגיות ב-CCCP היו מטורפות. לפי התגובה של הקהל אני באמת חוזה להם הצלחה, אם לא באלבום הזה אז בטוח באלבום הבא. מעבר לזה, הייתי כמעט בכל הערב. כ@מ היו ממש נחמדים, חבל שכמעט לא היה קהל. סגול, טוב נו אם אין משהו נחמד להגיד עדיף לשתוק, לא כוס התה שלי. פלד ואורטגה היו מצויינים, רק הייתה חסרה לי גיטרה מאוד מאוד, מתופף ובסיסט זה נחמד אבל זה גורם למוזיקה להישמע מאוד עמומה, גיטרה או שתיים היו משדרגים אותם שתי רמות למעלה. בהופעה של קוואמי שעלה ממש מאוחר כבר לא נשארתי... אבל מרחוק הוא נשמע ממש סבבה, חוץ מ"מלחמת פופ" הזוועתי כפי שכבר נאמר. אבל בהחלט, הליינאפ היה מבטיח ועמד היטב בציפיות.

חולוני

New member
לוס כפרוס הפציצו.

כהן@מושון עלו ראשונים ונתנו הופעה נחמדה למרות הקהל היבש. אחריהם עלו סגול 59 עם ג'וני הקטן ששיעממו אותי אז הלכתי לקנות לעצמי מרפי'ז, כשחזרתי בדיוק עלו לוס כפרוס שנתנו בראש בראש כשהקהל לא הפסיק לרקוד, הם התחילו עם הקאבר ל-Doin Time של סאבליים וסיימו עם "הלהיט" CCCP. לצערי ההופעה הייתה קצרה מדי, ציפיתי שיעשו גם את הקאבר לנכון להיום של זהר אבל זה לא קרה. בכל מקרה, הם להקה ענקית וללא ספק עשו לי את הערב. אח"כ ראיתי רק 10 דק' מפלד ואורטגה, היה נחמד מאוד אבל הייתי חייב לחתוך כי חיכו לי במנזר. תקנו את האלבום של לוס כפרוס!! "כי הכל חרטא-ברטא, הכל קקמייקה, והנה אנחנו באים!"

למעלה