עירור על טסט

LidorBo

New member
עירור על טסט

שלום היום הייה לי טסט (שני) ונכשלתי לפי דעתי לא בצדק אני יסביר גם למה נכנסתי לכיכר כמובן שהסתכלתי לפני שהיא פנויה ונכסתי קצת לפני סוף הכיכר התפרץ לי רכב (זאת זכות קדימה שלי כמובן אבל למה שהוא יעצור זבל) ולחצתי כמובן ישר ברקס באוטו ועצרתי סבבה כולי הייתי גאה בעצמי שאני נתתי את הברקס ולא הטסטר לאחר סוף הטסט הייתי ממש מרוצה והייתי דיי בטוח שעברתי טסט פתאום המורה שלי אומר לי שהוא דיבר עם הטסטר והטסטר אומר לו שהוא נתן את הברקס אני כולי מסתכל עליו ב-WTF ? חשבתי לרגע שהוא עובד עלי בקיצור הטסטר לא מוכן להקשיב ואומר שהוא נתן את הברקס ולא אני בנוסף הוא אומר שלא הסתכלתי מספיק במראות ושעברתי איזה פעמיים נתיב לא הסתכלתי במראות שוב פעם התרגזתי כי לפי מה ששזזכור לי ואני יודע גם אני הסתכלתי המון במראות שהורדתי הילוך שהאטתי שעצרתי וגם שהחלפתי נתיבים הסתכלתי במראות לא רק זה ברוב המקרים אני אפילו יכול להגיד לו איזה רכב עמד מאחורי . מה עוד אז ככה שהסתכלתי במראה הימנית ובמראה בתוך האוטו כמה פעמים קלטתי בכלל את הטסטר מסתכל בחלון או במשהו אחר ולא בי אז אני שואל איך יכול להיות שהוא אומר שלא הסתכלתי במרות אם הוא בכלל לא הסתכל עלי? לא יודע זה ממש מוזר דבר נוסף נגד הטסטר הזה אולי משהו שאפילו יכול להעיד על זה שהוא חולם קצת זה לקראת סוף הטסט הגעתי לצומת שאפשר לפנות ממנה או ימינה או שמאלה היא חד סיטרית זאת אומרת שחייב לקחת או את הנתיב השמאלי או את הימני תלוי לאן שפונים הגעתי לצומת וקצת לפני שעצרתי שאלתי אותו לאן לפנות למה? כי הוא פשוט לא טרח לי להגיד לי מתוך אינסטינקט לקחתי שמאלה ואז ששאלתי אותו לאן לפנות ממש חצי מטר מהעצירה הוא אמר לי שמאלה מה הייה קורה אם נגיד לא הייתי פונה לבד ? אוכל ברקס או בטח איזה נגיעה בהגה ממנו כי הוא לא דיבר עכשיו עוד דבר זה שישב מאחורה באוטו יכול להעיד כמעט על כל דבר שאמרתי ולטענתו בכיכר שהתפרץ לי הרכב אני והטסטר נתנו ברקס באוטו הרגע ככה שאין לי מושג באמת מה קורה עכשיו אתם אומרים שיש טעם לערר על הטסט? מה הסיכוי שיקבלו את העירור הזה? מישהו באמת פעם הצליח לשנות את התוצאה של המבחן על ידי עירור או שזה לא שווה את המאמץ?

MuyKeFFF

New member
תשובה חד משמעית...

גם אצלי בטסט הראשון הכל הלך חלק - לא בלמו אותי לא נגעו לי בהגה אבל זה היה נכשל.. מאוד התאכזבתי ובכיתי לא בגלל שנכשלתי אלא בגלל שחושבים שאני מפגרת.. רציתי לערער המורה אמר שלא כדאי כי אם אני אתן ערעור אין מי שיעיד על מה שהיה בטסט. (מישהו שמבין כמובן) וחוץ מזה גם אם יתקבל הערעור שלך (הסיכוי הוא 1 ל-100000000) אז תקבל טסט הבא בחינם, ולא יתנו לך עובר. בהצלחה בטסט הבא :)

Nicolush

New member
לערער תמיד אפשר אבל הכי שיכול

לתת זה האגרה לטסט הבא חינם פחות 116 שקל ותאמיני לי הסיכוים לכך שיקחו את דברייך כלא מישהו מקצועי ודבריו של מישהו מקצועי יקחו הרבה יותר לתשומת הלב ככה שלפי דעתי לא שווה סבל זמן והרבה עצבים טסט הבא תעשה בנחת תנהג טוב ותעבור

LidorBo

New member
לפי מה שאתם אומרים

באמת לא שווה לערר למרות שאני יודע שאני צודק וזה ממש מרגיז ומאייש הקטע הזה מה שעוד יותר מעצבן זה שבראשון נכשלתי ליד משרד הרישוי וזאת הטעות היחידה שהייתה לי בטסט (ראיתי את הטופס אחר כך) פשוט חוסר מזל =\

Nicolush

New member
גם לי היה ככה בשני ממש ליד החניה

כבר ראיתי את הרישיון ביד אבל קורה אין מה לעשות מייאש מייאש אבל ממשיכים בסוף כולם עוברים

למעלה