עירורים שבלב

s a l a l a

New member
עירורים שבלב

כביש 6 איטי ליד אוטוסטרדת החיים שאני חייה , אני עושה הכול חוץ מי לעשות משהו בשביל עצמי - בשביל הנפש שלי. עובדת המון , לומדת , מתעסקת בשמונים אלף דברים רק כדי לא להיות לבד עם עצמי , שהמחשבות וההתלבטיות והעצב שלפעמים משתלט עליי , לא ייתקפו אותי כשלא יהיה מוכנה . אפילו שאני כבר לבד במיטה , אני מהר נרדמת שחס וחלילה אני לא יתעסק בעצמי . באני שלי . אני בורחת ממשהו , אני לא רוצה להתמודד עם מישהו .. אני עוטפת את עצמי בעור יותר קשה מעורו של הפיל .. על מנת ששום דבר לא יחדור , שום דבר לא ייפגע , שהכול יתנהל בתסריט שכתבתי לעצמי .. שלא אחרוג משום סצנה . עטיפה על עטיפה , מסכה על מסכה , עם מישהו היה נוהג כלפיי כפי שאני נוהגת על עצמי כבר מזמן הייתי תובעת אותו. כל הגוף שלי כבר תפוס לגמרי , כל מי שאני תופסת ככה על הדרך לעשות לי מס'ג (אני מנצלת לדקה של שיחרור) , אבל אל תתבלבלו עייפות מציפה את גופי אני עוד לא קמה בבוקר ואני כבר מרגישה עייפות וכבדות כאילו לא יישנתי כל הלילה . וזה אתם יודעים למה ? כי אני לא אני . אני חייה ומנוהלת ע"י משהו אחר , ע"י פחד , אני מפחדת להיפגע .. טוב דיי . הספיק לי להיום . בכל זאת עור של פיל ? שום דבר לא יישבור אותי !! שיהיה לכם יום מקסים . תשנו טוב בלילה ..

המילים הכי כנות שקראתי כאן

בזמן האחרון
את רואה את עצמך ממש טוב. עכשיו רק נותר להיפתח.....

s a l a l a

הפחד גורם לך להיות בבריחה מתמדת. מה יקרה אם תבחרי לנהל איתו דיאלוג אמיתי ולהשתחרר ממנו??? תאמיני לי ,כיף לחיות כשהפחד מופיע רק במצבי חירום אמיתיים... אם מתחשק לך למגר אותו הנה קישור לסדרת מאמרים...

איזה יופי של בהירות!

כמה זמן היא נשארה? האם את עדיין מרגישה/רואה כך? מה עושים בכדי לשנות את המצב הזה?

למעלה