עירום

או קיי

New member
עירום

שלום לכולם, אני בעיקר צופה בפורום, אבל הפעם החלטתי לשאול שאלה. מה דעתכם על עירום? האם זה קשור רק לסקס. האם אתם חושבים שאנשים שמשתזפים על הים ערומים או חצי ערומים זה בסדר, או אנשים שבבית שלהם מסתובבים ערומים, האם זה בסדר או לא. או קיי ויום טוב

Pixy led

New member
דעתי על עירום:

לפי דעתי, עירום לא קשור רק למין. עירום הוא הצורה הכי טבעית שלנו, שדרכה, אגב, מובע גם המצב הנפשי שלנו הרבה פעמים (בתופעות פיסיות המושפעות מתהליכים נפשיים). חשיפה כמעט מוחלטת של האדם. לגבי התהלכות בעירום בבית, לדעתי אין בכך כל רע. בימינו, אנחנו נאלצים לעטות מסכות רוב היום - לא בהכרח מסכות שקריות, אבל כן דמויות שאנחנו "מגלמים" בחברה: דמות התלמיד/ה, הידיד/ה, החבר/ה, המאהב/ת, הצאצא/ית, הגולש/ת באינטרנט... ונעשה קצת חסר להיות אנחנו לחלוטין, עם עצמנו. יש אנשים שרואים בזה גורם מקרב אל עצמם, או סתם - משהו נוח וכיפי לשעות הפנאי. לגבי רחצה בעירום / בחצי-עירום במקום ציבורי: אם לא מדובר בחוף נודיסטי המיועד לכך, או במקום מורשה אחר - אני נגד. הסיבה הפשוטה היא, שבחברה של ימינו, אי-אפשר להתעלם מרגשות של אנשים אחרים, וישנם אנשים שרואים בהתנהגות זו הטרדה-מינית ממש. הם מוצאים עצמם נבוכים נוכח האינטימיות ש"נכפתה" עליהם, במובן מסוים, עם אדם זר לחלוטין. לכן, מתוך התחשבות ברגשות הציבור - לדעתי, זה לא נעים. חוץ מזה, אני מאמינה שקיים גם חוק רשמי בנושא. בברכה, פיקסי לד.

liran b

New member
לך תגיד את זה באירופה..

לך תגיד את מה שאמרת בקשר לרחצה בעירום באירופה.. שם כל הבנות משתזפות טופלס. זה מנהג שם. הייתי בטורקיה בקיץ עם חברה שלי והיא השתזפה טופלס.. ובערך כולם היו ככה רק הבנים הישראלים.. צעקוו : "ווואיי איזה כוסית!! איזה שדיים!!!! בונא איזה אבטיחים!!!"!!

Pixy led

New member
אני בת, אבל בתגובה לדברייך:

זה עניין של תרבות מקומית. תמיד תלוי איפה ומתי... בישראל, עובדה, זה לא עד-כדי-כך מקובל.

Kite Cat

New member
אממ... אני אוהבת לישון עירומה, אבל

בעיקרון אין לי שום דבר נגד עירום.

לפי דעתי

זו הצורה הטבעית ביותר, זה נורמלי, ואין מה להתבייש בזה, בבומבמלה היה חוף נודיסטים, וניסו לשבור שם שיא, הנה תראו :) עירום זה יפה.

או קיי

New member
שאלה לכולם

הרבה פה כתבו שאין מה להתבייש ושזה טבעי ויפה , אבל נדמה שזה ברמה של ההצהרה ולא במציאות, האם במציאות גם אתם מתביישים או שבבית/בים וכו' אתם לא?

EverMan

New member
אני לא מתבייש עם חברים שלי

אבל לא אלך ערום מול ההורים שלי/בני משפחה שלי. לא מפריע לי ואני חובש שזה טבעי לאללה.

למעלה