מבקרת פנימית
New member
עירום ומבוכה
אתמול הלכתי לאימון יחיד שהיה במסגרת מחנה של אומנויות הלחימה שאני מתאמנת בהן. כיוון שהגעתי רק לאימון אחד ולא למחנה כולו לא היה לי שם חדר. היו עוד בחורות במחנה, אבל לא הכרתי אף אחת מהן (מה גם שרובן היו ילדות). אז אחרי האימון הלכתי לחדר עם הבחורים שאיתם אני מתאמנת באופן קבוע. המאמנת שלי דאגה שאולי יהיה לי לא נוח, אבל לא הפריע לי בכלל. הם אפילו נתנו לי מגבת כדי שאוכל להתקלח אצלם בחדר. חשבתי על זה שאולי בתור ילדה היה מפריע לי להיות עם בנים, אבל היום זה לא מביך אותי בכלל. רק דאגתי לוודא שאני לא נכנסת כשמישהו מהם ערום לחלוטין, וכמובן לא יצאתי ערומה
אבל בהחלט ראיתי את רובם בתחתונים בלבד. אני תוהה אם בגלל שאף פעם לא ראיתי גבר ערום בסיטואציה מינית זה לא מביך אותי. אצלי בראש גברים לא מתחברים בכלל עם מין. אני זוכרת שכשהייתי צעירה יותר, למשל בצבא, הייתי מאוד נבוכה מהרעיון של לראות את חברותיי לקורסים או לשירות ערומות. גם הייתי נבוכה שיראו אותי, אבל בעיקר הייתי נבוכה להסתכל. אני זוכרת שלאחת מהחיילות שהייתי איתה בקורס היה פירסינג בפטמה, ואני הייתי האחרונה (מתוך 50+ חיילות) שידעה את זה... אני באמת תוהה אם זה שאני כן נבוכה מנשים ערומות ולא נבוכה מגברים ערומים קשור להיותי לסבית, או פשוט לזה שהתבגרתי מאז. איך זה אצלכן? מביך אתכן לראות גבר ערום (בסיטואציה של מקלחות בים נניח)? ואישה ערומה (בסיטואציה דומה)?
אתמול הלכתי לאימון יחיד שהיה במסגרת מחנה של אומנויות הלחימה שאני מתאמנת בהן. כיוון שהגעתי רק לאימון אחד ולא למחנה כולו לא היה לי שם חדר. היו עוד בחורות במחנה, אבל לא הכרתי אף אחת מהן (מה גם שרובן היו ילדות). אז אחרי האימון הלכתי לחדר עם הבחורים שאיתם אני מתאמנת באופן קבוע. המאמנת שלי דאגה שאולי יהיה לי לא נוח, אבל לא הפריע לי בכלל. הם אפילו נתנו לי מגבת כדי שאוכל להתקלח אצלם בחדר. חשבתי על זה שאולי בתור ילדה היה מפריע לי להיות עם בנים, אבל היום זה לא מביך אותי בכלל. רק דאגתי לוודא שאני לא נכנסת כשמישהו מהם ערום לחלוטין, וכמובן לא יצאתי ערומה