עירום וירטואלי

e-magine

New member
עירום וירטואלי

בקרוב מאד, דמויות וירטואליות בפלייבוי. כך לפי כתבת וואלה. להזכיר לכם את הסקר של הפורום? (שאגב כמעט החלפתי אתמול בסקר חדש, ככה שזאת הזדמנות כמעט אחרונה להצביע בו. לפי אוה כתבה מוואלה, צפוי גם גל של משחקי מחשב בעלי אוריינטציה למבוגרים. מי באמת משחק במשחקים האלה?

הכל בראש שלנו

כמו שקוראים ספר ארוטי טוב וצריך להפעיל את הדמיון. כך במקום לראות סרט עם דמויות אמיתיות בשר ודם מראים לנו בובות או מצויירות ואנחנו בעצם יכולים לעשות עם הדמיון שלנו מה שאנחנו רוצים.

לקשמי

New member
אם כבר...

שיעשו את כל הפליבויי עם דמויות וירטואליות. זה עדיף על השפלה של נשים מציאותיות. ואגב: הסקר לא אומר לי כלום, אין לי מושג על מי מדובר שם.

e-magine

New member
לארה קרופט ואנג'לינה ג'ולי

לארה קרופט היא דמות וירטואלית והיא גיבורת סדרת משחקי הפעולה טומב ריידר. בהיותה וירטואלית, יש לה כמובן יכולות אל אנושיות. מסתבר שכאשר דמותה עוצבה, השחקנית אנג'לינה ג'ולי שימשה כדוגמנית. רק שהדמות נלקחה לכיוון ההגזמה. לדמות הוירטואלית הזאת יש אתרי הערצה למיניהם. אנג'לינה ג'ולי היא כאמור שחקנית מציאותית. מעבר לזה שהיא שימשה מודל לדמות הוירטואלית, היא שיחקה בשרטים שונים ובהמשך גם כיכבה בדמות לארה קרופט, כאשר לצורך הכנת הסרט, היה צריך לעשות אותה דומה לדמות שדומה לה. רק שלשם כך היה צורך להוסיף לה אילו תוספות מתחת לחליפה. בכל מקרה, נוצר מצב של טשטוש מסויים בין הדמות הוירטואלית, לבית הדמות הנשית. ואגב, בסקר נלקח בחשבון שלא כולם מכירים את שתי הדמויות ואת סיפורם המשותף ולכן הוכנסה תשובה שמתאימה לאילה שלא מכירים.

חמעפה

New member
היא כל כך יפה...רק חבל שהיא כיערה

את הגוף שלה עם הכתובות קעקע האלו

שאלה מעניינת

האם לדעתכם הפורנו הוא פחות פורנוגרפי בגלל שמדובר בדמויות ממוחשבות? איפה כאן הגבול? ולמה בעצם יש כאן גבול? האם באמת פורנוגרפיה של נשים ממוחשבות היא פחות פוגעת בנשים? ואז מה זה אומר לגבי ספרות פורנוגרפית שבה אין בכלל תמונות? עכבר

קא זו או

New member
קראתי היום בגלריה "הארץ"

על סרט חדש שמצלמים היוצרים של "סאות'פארק". שם יש בובות, וכנראה הגבלת הגיל תהיה - מגיל 17/18 כי יש שם יחסי מין מפורטים בין הבובות.

e-magine

New member
אני ממש לא יודע

אני חושב שאפשר לחלק את העניין למישורים שונים. אני פחות רגיש לטענה ש"פורנוגרפיה פוגעת בנשים" אך בהחלט רגיש לטענה שהיא פוגעת בנשים מסויימות. ברור שאישה שהופכת ל"עובדת תעשיית הסקס" כמו שקוראים לזה בארה"ב בלשון הנקיה ופוליטיקלי קורקטית, מתוך מצוקה וניצול שלה, מן הסתם מושפלת. ברור גם ששנים לאחר פרסום התמונות, הן יכולות לגרום לה נזק, ולשמש כלי לסחיטה ולפגיעה זדונית. מצד שני, כאשר כוככבת על שמרוויחה מיליוני דולרים או עשרות מיליונים לכל סרט הולכת בשיא הצלחתה ומצטלמת לפורנו, קשה לי לראות איפה ההשפלה והפגיעה בה. מהבחינה הזאת, ברור שפורנוגרפיה המבוססת על דמויות ממוחשבות פחות פוגעת בדוגמניות (גם כדי ליצור דמות ממוחשבת מוצלחת צריך עדיין דוגמן/ית). אני חושב שטענה נוספת שמעלים כלפי הפורנוגרפיה, היא שהיא מנציחה ומפיצה סטראוטיפים שוביניסטיים ומעודדת אלימות בעיקר מינית כלפי נשים וילדים. אילה דברים שצריך לבדוק אותם לגופם לגבי כל מקרה ומקרה, ואני חושב שבעניין הזה אין הבדל בין פורנוגרפיה ויזואלית לבין פורנוגרפיה כתובה.

פגיעה בנשים

אני חושב שהפרסום הויזואלי בצורתו הנוכחית מזיק ופוגע בנשים הרבה יותר ממה שפורנוגרפיה תצליח לפגוע. זה לא בגלל שפורנוגרפיה לא פוגעת, מבזה ומעוותת את עולם המושגים שלנו. אלא שהפרסום הויזואלי המודרני עושה את כל אלה פי אלף מונים. אני עוד לא שמעתי אישה שהפכה לאנורקסית בגלל פורנוגרפיה. אני עוד לא שמעתי על אישה שהרגישה שהיא לא מספיק רזה / יפה / מושכת יחסית לנשים שמופיעות בסרטי פורנו. אפילו אם נלך לנושאים של פגיעה מינית אפשר לראות קשר הרבה יותר חזק בין פרסומות שמציגות נשים כלוליטות מפתות עם תערובת של תמימות וחושניות מאשר לאופן הפלקטי שבו מוצגות נשים בסרטים פורנוגרפיים. וכאמור אני לא אומר את זה כדי להפחית מהפגיעה שפורנוגרפיה פוגעת בנשים, אלא כדי להצביע על מה שהוא הגורם הדומיננטי וההרסני בעיצוב עולם המושגים וההתייחסות שלנו כלפי נשים. לגבי נושא הניצול של מי שעוסקות בתחום. אני חושב שבגלל שאנחנו רואים במין כנושא שהוא טאבו אנחנו נחרדים כל כך, אבל ניצול וניצול מחפיר יותר אפשר למצוא בהרבה מאוד תחומים שאף אחד לא מדבר עליהם. אני מזמין כל אחד ואחד ללכת ולהיות יום שלם באולם ייצור של מפעל כדי לחוות את הניצולים הקטנים. צפיפות, רעש, חוסר בהפסקות, חוסר תנאים לאכל את ארוחת העשר בצורה נורמלית וכמובן ההתייחסות כאל יחידת ייצור ולא כאל אדם עם צרכים ואישיות. ומדובר לא פעם בנשים בנות ארבעים וחמישים שזה מה שהן עשו כל החיים שלהן. זה לדעתי הניצול האמיתי של נשים. עכבר

ailag

New member
מה שפוגע זו בעצם

יצירת הרושם כאילו הדבר היחיד באישה הוא הגוף שלה. תהיה פגיעה גם אם נציג נשים עירומות ונצעק "בנים! תסתכלו מה יש להן!" וגם אם נכתוב "oooh, boobies". בשני המקרים תכלית האישה היא הגוף שלה. אנשים קצת מאבדים את זה כשמתעמקים בשאלה אם הפגיעה נעשית במדיה מצולמת, כתובה או מה לא. הפגיעה היא ביחס.. כבר ראיתי, למשל, קומיקסים שהכילו עירום שהיה חלק מהעלילה ולכן לא פגע. הוא פשוט היה חלק טבעי מכל הסצנה. למשל, אלת אהבה שנושלה ממאמיניה, הולכת להיות חשפנית כדי להשיג כמה מעריצים אחרונים. (קטע מספר מצוין) אגב (חצי עוף), היה דיון על זה לא מזמן בפורום קומיקס - בו אנשים טענו שצריך להציג עירום מכל וכל ולא הבינו מה רע בזה, בעוד שהצד השני (שלי) טען שעירום לא צריך להיות מטרה / פואנטה אלא אמצעי. בדיוק מהסיבה הזאת - אני לא רוצה לקרוא קומיקס בשביל להגיע בסופו למסקנה ש "oooh, boobies".

e-magine

New member
אני מסכים שפועלות תעשייה מנוצלות

רק שאני חושב שכל מה שכתבת כאן, נכון גם לגבי פועלים.

חמעפה

New member
שאלה טובה עכבר כתום

אני מתחבטת לגבי התשובה כי באינטרנט נפרצו הרבה גבולות שהיו קיימים קודם

למעלה