עירבוב בשר וחלב

פנינט2

New member
עירבוב בשר וחלב

מדוע נותנים במה בתוכנית כל כך מצליחה לערבב בשר עם חלב? המתכונים שהמתמודדים מכינים יכולים להיות טעימים גם אם ישמרו על כשרות מינימלית. לא חייבים לערבב בשר עם חלב כדי לקבל מאכלים טעימים.

peporain

New member
פעמיים בשבוע לפחות

חייבים שרשור כשרות בפורום
ופעמיים בשבוע נגיע למסקנה שנתן לכל אחד להרכיב את הצלחת שלו ... ולהנות ממנה...

peporain

New member
מסקנה כן להתערב בצלחת של אחרים

אין בכוחה להשפיע על אותה הצלחת אנחנו בינתיים (למרות מאמציו של ליברמן) במדינה דמוקרטית ולכל אחד זכות להרכיב את הצלחת שלו - כמו שאני לא אתערב בצלחת של אדם דתי ואשים לו (חלילה) חזיר בכוח בפה כי אני מכבדת אותו על דעותיו, לדתי אין זכות להתערב בצלחת שלי. הבעיה שאותו הדיון עולה כאן לפחות פעמיים בשבוע. הפעם ניסיתי לסכם אותו לפני שיתפתח, לא עבד לי... שבוע טוב :)

פנינט2

New member
זה לא מצחיק בכלל.

התגובה שלך לא לענין. אני מצפה מעורכי התוכנית לענות ולהגיב ולא למישהו כמוך.

davidlev0255

New member
אני לא צוחק זה רציני , כתבתי אפילו פוסט על זה

שזה נותן עדיפות ברורה למי שמבשל בשר וחלב ופירות ים אבל אז הגעתי למסקנה אחת ברורה המבשלים הם משיינקין או מצביעי מר"ץ / קדימה ולהם מותר לבשל ביחד מה שהם רוצים קיבלו היתר מציפי לבני או מהרב יוסף שריד או מהרבנית שולה אלוני

בתשובה לשאלתך...

ערוץ 2 הוא ערוץ פרטי ומסחרי, שהכסף למימונו מגיע באופן פרטי (כמו פרסומות, למשל) לעומת ערוץ 1 שממומן ע"י האגרה שכולנו משלמים כי הוא ממשלתי זאת הסיבה שבערוץ 1 תמיד יציגו אוכל כשר (כמו בשום פלפל ומשל זית) ותמיד יהיו כתוביות גם בערבית. ערוץ 2 לעומת זאת- בשפה פשוטה- לא חייב כלום לאף אחד. ולכן חופשי יותר בתוכן השידור שלו- לא מתאים לך- אל תראה. כן זה כולל כולל הצגת מאכלים לא כשרים. לכן לא חלה וגם לא תחול על המתמודדים הגבלה לבשל אוכל כשר בלבד. ואני שוב חייבת לומר שאני לא מבינה על מה כל הרעש. זה כ"כ מפתיע שיש אנשים שלא אוכלים כשר בישראל?

חMודי

New member
גברת, אתלא רוצה אל תראי

לא צריכים במדינה הזאת להפוך לקדושים בגללך. אם לא נעים לך לראות אוכל אל כשר אל תסתכלי, אבל האוכל הזה לא בהכרח יותר בריא מאוכל כן כשר, פירות ים יותר בריא מבשר כבש זה בטוח ומבשר פרה, פחות שמן, פירות ים זה יותר בריא ולא משמין. הכשרות הזאת יש בה שפע שחיתות, לא מהיום. בלי קשר לפירות ים, חזיר, אכילת חמאה עם בשר = לדעתי זה טעים

davidlev0255

New member
אתה צודק

בגלל זה העם שלנו מטומטם כי האוכל הטרף מטמטם את המוח

חMודי

New member
מה הסיבה שאתה חושב שאני צודק,

באיזה אופן,ספר איני מבין את הכוונה שלך. ואיך קשור העם שלנו, הדתי? כמובן?!

../images/Emo24.gifדי בבקשה בואו נפסיק את הדיון הזה

אני מאוד מכבדת את כל שומרי הכשרות וגם את אלו שלא שומרים, אני לא רוצה שאף אחד כאן ירגיש נפגע לכן בואו ונעצור את זה כאן..!

lb22

New member
אני בעד משהו אחר לגמרי

פשוט למחוק את כל ההודעות האלו ולכתוב הודעת מנהל "אנחנו יודעים שזה מפריע לאנשים , אבל תפסיקו להפריע לנו עם ההודעות האלו". אני מוצא את ההודעות האלו : מטופשות , מפגרות , מעצבנות , מעיקות, קרציתיות , וסתם מנסות לעשות פליימינג. אני חושב שכולם פה הבינו שיש לאנשים בעיות עם כשרות אבל זה לא המקום לדבר על זה. חלאס לערבב דת וטלויזיה זה מעיק.

peporain

New member
המוזר הוא מה מרוויחים לוחמי הכשרות

מדיונים הזויים אלה שמתעוררים פה בקביעות מפתיעה. ראית פעם מישהו שהתחיל לאכול כשר בעקבות שכנוע בפורום מאסטר שף? למה אי אפשר סתם להנות מהתוכנית - ואם רואים מתכון לא נעים, אפשר לזפזפ אם זה כל כך מפריע...

Haad Yao

New member
אם הם לא יפסיקו

אלך לפורום "בישול כשר" ואתחיל להסביר באריכות ובעקשנות שדת היא אופיום להמונים

davidlev0255

New member
אתה צודק שלא כשר זה טעים

מצידי שתאכל הרבה חמאה ובשר ועוד ביחד זה עלול להגביל את העורקים שלך ואז ...

חMודי

New member
מה שסותם עורקים זה בדיוק

הכבש הכשר, מה אכפת לי מה כתוב בתנ''ך אני קראתי אפילו כאלה שאומרים שזה קשקוש כל ההכשרה הזאת, בימים עברו זה היה חשוב, אבל בימים אנו, זה פחות חשוב מתנאי הקירור שיש, וגם הורס את הטעם של הבשר חד וחלק.

למעלה