עיראק - ישראל

פואד ה1

New member
דורי יקר תודה על הבאת הידיעה יאללה יעירקים יודעי ערבית כנסו

לדף האתר ואולי יווצר קשר הדוק שיתמוך ברעיון קשרי הידידות....

א ש ר ת

New member
אני קוראת גם תגובות במקומות אחרים עירקים נגד היהודים וישראל

אינני יודעת כבר למי להאמין, אנחנו בתקופה לא קלה בכלל, מקווה שיבוא כבר עלינו השלום.

עיראק ישראל

מה אנחנו מתלהבים, זה מיעוט שבמיעוט וזה יפה באינטרנט
עיננו הרואות מה הם מעוללים לאחיהם בני דתם בשר מבשרם את הרוע הסבל היגון והמוות שהוא מנת חלקם של הסובבים אותם מתימן סוריה אפגניסטן.לוב, תוניס.מצרים.עיראק , כורדיסטן ועוד......
אני אישית לא מאמין שאפשר דו קיום עם המוסלמים, עמים שמחנכים דורות של ילדים תמימים על שינאה וקדוש המוות לא יכולים להתהפך ולהיות אוהבי חיים וישראל בהינף של מקלדת בפיסבוק.
מצער אותי שגם נכדי וניני יצטרכו להתמודד עם העמים האלה ועם כל הרוע שהם מביאים ועוד יביאו לעולם.
אין לנו על מי לסמוך רק על אבינו שבשמיים ועל צבא ההגנה לישראל.

פואד ה1

New member
אבינו שבשמים כבר לא מאמין לנו...אחרי אלפיים שנות גלות

נתן לנו את הכוח והעוז לחיילנו והחזיר לנו את הר הבית וחסרי אמונה נתנו אותו לווקף על מגש הכסף...אפילו הגויים הערלים ממלכות אנגליה ביטלו את מעמד הווקף...וישראלים חסרי אמונה..החזירו את מעמד הווקף את כל מה שאנו סופגים בימים אלה בידינו הבאנו עלינו ועל בנינו שצריכים לשלם מחיר גבוהה כולל משפטי ראווה...אז למה שהקדוש ברוך הוא יסתכל עלינו בכלל...במשך כל הדורות עשינו את הרע והוא שלח את אומות העולם להצליף בנו...והיום הפלסיטנים מצליפים בנו הגלל חטאות דיין ורבין...שהעלו את ראש ערפאת למרות שאלוהים נתנם בידנו...

למעלה