עיראקיאדה

../images/Emo24.gifברכה למברכת

ברכה ברכותיך הרבות ביום שרב נסכו בלבבי אגלי טל צוננים גאה אני בך ילדונת גאון רב כאשד שגיא במים גועשים לך תודות בתי לך רננים בת מלך יקרה נסיכת הבנים יוסי.04.07.06

אני רואה יהודה

שמוצא חן בעינך אבל תשמע כישרון הכתיבה של יוסי פשוטטטטטט מ דהים ולא בגלל שאני משוחדת השימוש בביטוים ,בשפה יפה ורהוטה הכל פשוט מדהים

תורת השלבים

יהודה היקר! אנו שומרים כאן על רמה תרבותית נאותה.יש לנו נשים הגונות בפורום ויש לכבדן מאד. השלב שבו אתה חפץ כל כך, מקומו לא כאן. "מה חזי מה עאר"? בבדיחות יוסיסיסי

../images/Emo24.gif ליוסי אני.........

כולי נפעמת ממילותיך הקסומות באמת אין אין מילים אני כבר לא יודעת מה לומר כי הכל יהיה חיור ליד מילותיך אתה ריגשת אותי מאוד............ ותדע לך שאת כל השירים שאתה כותב לי אני שומרת ומוקירה הדברים הטובים והיפים בעולם אינם נראים ואפילו לא ניתנים למישוש, צריך להרגיש אותם בלב ובאמת עשית ליאת היום נו מי יכול לעמוד בפניך אפילו יהודה נשבה בקסמיך

בנת אלראפדיין

בתוך כל איש דולק נר ואין נרו שלו כנר חברו ואין איש שאין לו נר ועליו לעמול ולגלות את אור הנר ברבים ולהדליק לאבוקה גדולה ולהאיר את העולם כולו

../images/Emo168.gif יהודה - עירקידה יש באילת

במלון סיאסטה בתאריכים 29.6 שהיה עד 2.7 שזה היום חוזרים עם יוסי בגדדי יעקב נשוואי ועזיז ג'לל על בסיס פנסיון מלא. המחיר היה 820 שח לאדם. כל טוב

ראית איזה עדה אנחנו יהודה

לא יכולים לעשות ערב עירקי מבלי לחצות את גבולות ארץ ישראל אני חושבת אישית שיש המוןן מסחרה באירוע הזה

../images/Emo79.gif מה פירוש השיר דיללול

ומי מבצעת אותו מה שאני יודעת שה שיר כינה

למעלה