עיקור חתולה

sivici

New member
עיקור חתולה

אימצתי חתולת רחוב (לא מעמותה או משהו) והבנתי שיש מבצעים על עיקור חתולי רחוב. כל כמה זמן יש את המבצעים האלו ואיפה?
בנוף החתולה בערך בת חודשיים וחשבתי לשים לה קולר נגד פרעושים (יש לי עוד 2 כלבים בבית) מאיזה גיל אפשר לשים לה קולר?
תודה ויום נפלא :)

חתולה מאומצת

אני אישית לא אוהב קולרים בחתולים, ועדיף להשתמש באמפולה, בוודאי בגיל הזה. חשוב להקפיד על כך שהאמפולה תתאים לחתולה, כי חלק מהחומרים המיועדים לכלבים רעילים לחתולים.
כמו כן - בגיל הזה חתולה כן צריכה לקבל חיסונים, וכדאי לגשת לוטרינר שלך לצורך העניין.

לגבי העיקור - הרצון לחסוך מובן לי לחלוטין, ועדיין אני ממליץ למצוא דרך בה הרופא שלך יוכל ללכת לקראתך, ולא לעשות זאת במסגרת מבצע עיקורים כלשהו. ראשית, למעשה היא לא חתולת רחוב (אם כי היא היתה כזאת עד לא מזמן) - יש מי שדואג לה, וטוב שכך. את התקציב המוגבל לעיקורי רחוב עדיף לשמור לאותם חתולים שאחרת לא יהיה מי שייעקר אותם. מעבר לכך - אני מכיר היטב את התמחור לעיקור של חתולות רחוב. זה בהחלט בא על חשבון איכות החומרים והטיפול. אני מאוד בעד מבצעי העיקור, ויכול להבין את ההצדקה לכך. לצערנו העולם רחוק מלהיות מושלם, ואני מוכן לחיות עם הפשרה הזו, אבל לחתולה שלי הייתי נותן הרדמה נורמלית ואיכות אחרת.

ברכות על האימוץ,
אסף

למעלה