עיצרו את הזוועה!!!!!!!

ig123

New member
עיצרו את הזוועה!!!!!!!

אנחנו אוהבי חתולים והורים לתינוק אנו מזועזעים מהמעשה הנוראי שהתפרסם לאחרונה אסור לתת לדברים כאלו לעבור בשקט - מחר אותו מפלצת יכול לפגוע גם בילדים לכן אנו מאמינים שיש לנסות לגלות מי עשה זאת ולמסור פרטיו למשטרה

נועלה 123

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה בהחלט. אני חושבת שצריך להתלונן במשטרה, ובדחיפות.

e9600

New member
ולחשוב שאם מיפלצות אדם כאלו

אנו חיים באותה מדינה.אי אפשר להביע במילים את המראה הזועתי אי אפשר אפילו לגנות את זה מבלי לומר בלי בושה .זה כן מזכיר לי נאצים.

פשוט מזעזע...זה יכול להסתיים בנו..

אייי זה נראה כמו סרט אימה....רק רוצחים צמאי דם יכולים לעשות אתזה...העם זה חתולים מחר זב כלבים ואחריזה בני אדם..ככה התחילו רוצחיו של הנהג דרק רוט זכרונו לברכה

איכס...

אתה צודק זה ממש מגעיל...באמת צריך לעשות משהו, הכי טוב להפנות את זה ל"תנו לחיות לחיות" שיתלוננו במשטרה באופן מסודר. *אתם יודעים שבעקבות ההתנתקות הולכים לסגור את המכלאה של תנו לחיות לחיות-ואז לא יהיה לאן לקחת את כל החיות? -עוד בעיה שתכנית הגירוש מעלה.אבל לזה כבר אין פיצויים

ig123

New member
תודה על התגובות אני מאמינה כי אם

אנשים יהיו מודעים - וידברו על זה ילדים נערים ומבוגרים יכניסו את ההגנה על בעלי החיים לאג'נדה שלהם אולי יהיה יותר טוב לחיות האומללות שנתונות לחסדינו... אני רותחת מזעם ומרגישה איום אישי עלי כאשר אדם (מפלצת) עושה כזה דבר !!! האם כצעירים לדעתכם האלימות זה דבר דומיננטי הולך וגובר בקרב צעירים היום? או שאני רק רואה מה שבחדשות??

e9600

New member
כן האלימות הפכה להיות חלק מתרבות

.תרמה לזה העליה ממדינות שונות.ובכלל חיי אדם הפכו להיות זולים.סכין נישלפת ודוקרת למוות ללא כל מחשבה .אין ספק משהו רע מאווד עובר על הנוער והמבוגרים כאחד.המילה פחד היא המילה המאימה ביותר את האוירה .

Bassman

New member
מצחיק שהרבה מהמזועזעים הם אותם

אנשים שהיו עושים את זה לבני אדם ועוד מרגישים פטריוטים בגלל זה. וכן זה אכן מזעזע ואני חושב שצריך לעצור את המבצעים ולהעניש גם את הוריהם (במידה והם לא בני 18)

Dudidud

New member
צר לי..

אך יש כרגע מעט דברים שקצת אבל ממש קצת יותר מטרידים אותי... נכון זה נורא ומזעזע אבל צאו בבקשה מהבועה שלכם כבר!

למעלה