עיצמי את עינייך

צייר

New member
עיצמי את עינייך

עצמי את עיניך, ולא תרגישי, לא תצטרכי לבכות, להרגיש את הכאב שעברת כעת אני לצידך, תומך בך, עוזר לך לחיות את ההווה והעתיד. מטפל בך בתרופה חדשה תרופה בשם אהבה. אני קורא את ראשך ורואה מה עברת בעבר. מחבק אותך אוסף אותך לזרועותיי מעביר בך את אנרגיית אהבה אנרגיה של תשוקה את עוברת אליי. לא יודע מה לחשוב רוצה להיות קרוב אלייך אני רוצה אהבה טהורה לא אהבה של שקרנים אהבה של אמת. שנינו יחד מתאחדים, מאחדים את גופינו, וליבינו. נותנים לתשוקה לעשות את שלה, אל מול השקיעה הרומנטית את כל העולם עבורי. צייר

צייר

New member
דיאט קולה

ערב נעים לך ופורח ערב של ירח , עם בחירת ליבך , ערב של המון אהבה כחול אשר על שפת הים תודה על הפרח צייר

עוצמת את עיני...../images/Emo141.gif אליך הצייר

עוצמת את עיני... ומרגישה אותך..לצידי.. שומעת את פעימות ליבך הולמות בחוזקה. עיני דומעות לפתע ודמעות מעיני זולגות.. טיפה אחר טיפה ים של דמעות. בעודך מנגב לי דמעה לאחר דמעה.. חובק אותי לזרועותייך. מניחה את ראשי על כתפך וחובקת אותך אלי. רואה אני את עיניך הנוצצות כמו יהלומים נוצצים הרוצות לעזור לנחם להעביר את הכאב המר שיש בליבי. בעודינו... יושבים וצופים בשקיעה הרומנטית. משלבים אנחנו יד ביד. כל העולם שלנו.. אני ואתה.
שלך: קסם
של אישה המקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם** >

רוצה אני..ללחוש לך מילים....

רוצה אני ללחוש לך מילים.. של אולי.. וכאילו ואיך.. רוצה אני לכבוש בך אלפי פעימות.. פעימה אחר פעימה שבליבך פועמת.. יוקדת..ודולקת.. וצורבת. רוצה אני לכבוש בך את טעם הרגע.. את טעם החיים.. רגע מתוק..האפל.. הבלתי נשכח.. רוצה אני לנשום בך כל רגע ורגע חולף.. ואתה רק נותרת מאחור. שלך: קסם של אישה מקרוית < חתימה: אשת המסתור ורעם**>

צייר

New member
נושק לך

נושק לך נושק לדימעותייך טועם את הכאב מנסה לעזור לך מנסה להמתיק את המר שבך נושק לשפתייך המתוקות ומביט בעינייך ורואה את האושר עם הנשיקה האושר של אהבה אוחז בידך ומרגיש כיצד את לוחצת את ידיי הלחיצה אומרת על תעזבני אני במצוקה הישאר איתי אחוז בי התשוקה בוערת בי צייר

נושקת לך בחזרה....../images/Emo25.gifצייר..בוא

בעודינו יושבים על שפת הים וצופים בשקיעה המהממת מרגישה אני את נשיקותיך החושניות.. המתוקות כדבש .. ממתיק לי את שפתיי במתיקות של שפתייך המתוקות נושקת לך.. על עיניך היפהפיות כה נוצצות הן מאושר כמה יפות הן.. מביטה בעיניך..ולוחשת לך באוזנך: אנא , אל תעזביני.. הישאר עימי..ונישאר יחדיו לעולם עולמים. רוצה אני אותך לידי לאחוז את ידך החמימה והענוגה לנצח נצחיים. רוצה אותך לידי.. מניחה את ראשי עליך.. ונצמדת אליך. שלך: קסם של אישה מקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם** >

היכן אתה... צייר ייקר...לאן נעלמת?8

היכן אתה ציירוש.... השמע את קולך שלך: קסם של אישה המקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם**>

צייר

New member
חן חן לך טוט היקרה

אני שמח שמצא חן בעינייך מאחל לך ערב חמוד ושובב מול נרות עם בכיר ליבך עם המון רומנטיקה מתוקה ונעימה צייר

צייר

New member
עוצם את עיניי

מרגיש כיצד את קרבה מלטפת את גופי נושקת לשפתיי ומחבקת אותי מעבירה בי אנרגיה חזקה של אהבה חש את גופך ניצמד לגופי נעים לי צייר

אט אט...מתקרבת אליך .... צייר../images/Emo23.gif

אט אט ...מתקרבת אליך ונצמדת אליך.. מרגישה את ידיך החמימות והנעימות..למגע.. מחבקות את גופי אליך. אט אט... מתקרבת אליך... מביטה בעינך הנוצצות.. ונושקת לשפתייך המתוקות. לוחשת באזנך: אתה שלי...ואני שלך לעולם לעולמים. שלך: קסם של אישה מקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם** >

צייר

New member
מסובב את ראשי

מביט בך רועה את היופי הטהור שלך עורך היפה כעור תינוק בן יומו. מקרב את שפתיי,לשפתייך נושק להן, טועם את טעמן המתוק , מרגיש את החושניות שבהם. מעביר את ידיי אט אט על גופך המושלם , הגוף של אישה חושנית, רומנטית. מלטף לאט לאט את שדייך הענוגים את בטנך הרכה מעביר את ידי על גבעת אהבה גבעת הונוס האלוהית שלך מרגיש כיצד את שמחה לקראתי כאשר אני נוגע בך נושק בך ורואה כיצד את מתענגת ממתינה לי ממתינה לבואי לתוכך שלך צייר

נשואה 32

New member
צייר זה מוקדש לי?

מקסים נוגע ללב ומתחבר לי בדיוק עכשיו כשאני כל כך צריכה את זה. אז תודה שנגעת.

צייר

New member
נשואה יקרה

אני כל כך מצטער שיש בך כאב . בואי חבקי אותי ותחושי יותר טוב נשקי אותי והחדיר בתוכך את אהבה התשוקה ואנרגיה של אהבה ורומנטיקה אני לצידך תמיד צייר

למעלה