עיצות פליז.

אור ה101

New member
עיצות פליז.

שלום לכם. תגידו איך אפשר להתקבל לעבודה שאין מה לכתוב בקורות חיים. אין ניסיון בשום עבודה, אבל יש את היכולות. אז אני שואל אותכם איך מבקשים ניסיון בעבודה הרי צריך להתחיל ממשו בכדי שיהיה ניסיון אבל אף עבודה לא תקבל אותך אם אין לך ניסיון? איך אדם שיש לו יכולות יכול להתקבל לעבודה, אם בלי קורות חיים לא רואים אותי ממטר ואין לי מה לכתוב מה לעשות שלא עבדתי ואין לי ניסיון כי לא קיבלו אותי כי אין ניסיון. אוף

האם חוץ מנסיון לא כותבים כלום בקו"ח

? אני מניח שיש לך איזו שהיא השכלה הרלוונטית לתפקיד המבוקש - כתוב\י על כך. מה עם כל מיני עבודות זמניות לא מקצועיות שלא נועדו לבוגרי מוסדות ההשכלה הגבוהה? אפשר לכתוב גם על זה כנסיון תעסוקתי. את\ה עוסק\ת בספורט קבוצתי? זה מראה על יכולות העבודה בצוות! קפטיין נבחרת הכדורגל בביה"ס? מראה על מנהיגות.

אור ה101

New member
זהו שלצערי

אני לא יודע מזה עבודה מזדמנת, שוב אם לא עבדת אף פעם בתחום אי אפשר להעסיק אותך. "אני רוצה המלצות" "אני רוצה ניסיון בתחום" .וזה לא משנה מה התעסוקה צריך נסיון.

אור ה101

New member
אם כך

איך לעזאזל בעבודה רוצים עובד עם נסיון? הרי בשביל נסיון צריך לעבוד אז מה ההיגיון מאחורי זה?

שמע

זה נשמע שאתה רוצה לשכנע את עצמך שאין צ'אנס ועדיף בכלל לא להתחיל. שגם אם תתחיל זה בין כה לא יהיה מי יודע מה . . לאן היית רוצה להתקבל ? אם היו מפרסמים שמחפשים דווקא אנשים בתחילת הדרך ללא ניסיון באיזה שכר היית מוכן להתחיל ? יום טוב אמיר דרור

אור ה101

New member
ממש לא

האמת היא שאני מחפש בין השאר עבודה בשירות לכוחות, בגדול מכירות. לדעתי אם זו עבודה שאפשר להתקדם בה לטווח ארוך אפילו, לא איכפת לי לעבוד כמה חודשים, כמה ימים, בניסיון ללא סכר.

בהצלחה

אם תציג בקורות החיים נקודות שמצביעות על יכולת בינאישית טובה, יכולת לתפקד בלחץ, הקשבה ורהיטות בתקשורת אני מאמין שתוכל להתקבל. לפני שאתה כותב את המסמך מצא לך אדם מנוסה שתוכל לחשוב איתו יחד בקול רם, ולפני שאתה שולח את הקו"ח בקש מחבר שיעשה עבורך הגהה. בהצלחה אמיר דרור

אור ה101

New member
לאמיר

תוכל לתת דוגמה איך תוכל לשכנע שיש לך יכולת בין אישית טובה, גם אם לא התנסתה בעבודה שדורשת את זה. נניח שיש לך את זה איך תציין את זה

למעלה