עיצוב.....

nirnirnir100

New member
עיצוב.....

אני ממש רוצה ללמוד עיצוב השנה באזור ירושלים ולצערי הרב קיבלתי הבוקר תשובה שלילית ממכללת הדסה אני מרגישה שהזדמנות הזו היא האחרונה בשבילי ואם לא כנראה אחזור הביתה (ברזיל) לחפש שם את עתידי. אם מישהו יודע על מקומות אפשריים ללימודים עוד השנה, או אפילו מקום שאפשר ללמוד בו תוך כדי העבודה אני אודה לו/לה רבות. המון תודה מראש, פרלה נ.ב. אני מתעניינת גם בעיצוב חתונות...

eldarinn

New member
Pecado voltar agora...

Que Sharon va trazer a paz (finalmente)
מה הכוונה ללמוד תוך כדי עבודה? ניסית את בצלאל או שזה תכנית עמוסה מדי בשבילך? על עיצוב חתונות לא שמעתי וגם לא נראה לי שהשוק בארץ עמיד לביקוש רב של כזו פונקציה.

shafan8r

New member
wedding design

well i think wedding design is part of exibishion design in israel ppl are making lots of money from it but if u have good taste and some ideas u donet realy need to study for wedding design

לא להתייאש...../images/Emo13.gif

ראשית,אני אישית,למרות מעורבותי העמוקה בעולם העיצוב, טרם שמעתי על תחום המוגדר כעיצוב חתונות. אם את מתכוונת לעיצוב אירועים,אז זה תחום שאכן קיים והוא כולל בתוכו עיצוב תערוכות, כנסים, ארועי חברות וכו'. בעיצוב חתונות זה קטע יותר דקורטיבי, ואני חושבת שהוא חלק מנושא רחב ועשיר שנקרא עיצוב פנים. שנית, תוכלי להרשם למכללת אסכולה - מימד.הלימודים שם לא רעים,זה נמצא בת"א,כבר פגשתי כמה חבר'ה מאוד מוכשרים, שסיימו שם.ההרשמה עוד לא הסתיימה,אבל תרוצי... תעדכני אותנו בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

nirnirnir100

New member
../images/Emo98.gifתודה! ושאלה...

המון תודה על התשובה הייתי מעוניינת לדעת האם יש מקומות שניתןללמוד בהם את הנושא של עיצוב פנים, תערוכות ואירועים במסגרת קורסים בודדים ולא כתוכנית מלאה. המון המון תודה פרלה

תבדקי את הבאים..

1. המכללה לבניה בישראל 1700502526 2.המכללה למנהל 5731964-03 סטודיו ברזין 5666160-03 מאיזה אזור את בארץ? אוכל לתת לך משהו מקומי יותר יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה