עיצוב פנים

מצב
הנושא נעול.

roonen5

New member
עיצוב פנים

עיצוב פנים
שלום לכולם.. אני נעוניין ללמוד עיצוב פנים במכללה למנהל בראשון לציון כלימודים לתואר ריאשון. איזה אפשרויות עבודה יכולות להיות לי כמעצב פנים. אשמח לקבל כול מיני חוות דעת. האם משרדי אדריכלים מעסיקים מעצבי פנים או שהם מעדיפים יותר את האדריכלים? תודה לכול העוזרים.

עיצוב פנים

עיצוב פנים
שלום לכולם.. אני נעוניין ללמוד עיצוב פנים במכללה למנהל בראשון לציון כלימודים לתואר ריאשון. איזה אפשרויות עבודה יכולות להיות לי כמעצב פנים. אשמח לקבל כול מיני חוות דעת. האם משרדי אדריכלים מעסיקים מעצבי פנים או שהם מעדיפים יותר את האדריכלים? תודה לכול העוזרים.
עיצוב פנים
תראה, איפה תלמד הרבה פחות חשוב ממי שאתה. אם תהיה טוב, נחוש ותדע להראות את זה... אין שום דבר שיעצור אותך. פעם [לפני הרבה שנים] הייתי אדריכל צעיר ושכיר במשרד די ידוע. במקביל אליי עבד בחור שלא היה לו שום רקע באדריכלות למעט שיעורי שרטוט בתיכון בחו"ל. [היה לו תואר בפילוסופיה] כשהוא הגיע לארץ, עבד כשרטט והוכיח את עצמו והפך למתכנן ממש. כמה מהרבי קומות ברמת אביב ג' הם שלו. [אני בינתים צבעתי הגשות]

rsmadar

New member
הי רונן

עיצוב פנים
הי רונן
אני למדתי במכללה למנהל בימי גבעתיים שלה ואני יכולה להעיד שזה בית ספר נהדר, אבל משאלתך, לא הבנתי במה אתה מתכנן לעסוק לאחר הלימודים. אם תלמד עיצוב פנים, איזו סיבה יש לך לחפש עבודה במשרד אדריכלים? בניגוד לשמעון, אני חושבת שאנחנו בעידן ה"מומחים". אפילו בקרב מעצבי הפנים, ישנן התמחויות שונות (מסחרי, פרטי, ציבורי וכו') ולכן, אם סימנת לך מטרה, והיא לעבוד במשרד אדריכלים, לך ולמד אדריכלות. בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה