עיצוב פנים

עיצוב פנים

בשביל להיות מעצבת פנים מה אני צריכה ללמוד ? איפה ? וכמה זמן ? האם חייב תעודת בגרות מלאה בשביל זה ? האם התעודה חייבת להיות טובה ומעלה או שגם תעודה של רק "עוברים" תספיק ? (או במילים אחרות - האם ציוני הבגרות משפיעים על הקבלה?) והכי חשוב - סליחה על פרץ השאלות ותודה !!!

עיצוב פנים

תחום זה ניתן ללמוד ברמות לימוד שונות. ישנם מסלולים לתואר אקדמי, אחרים לתואר הנדסאי, וכן קורסים לתעודה. במסלולים האקדמיים נדרשת בגרות, בחלק (טכניון למשל) יש חשיבות לממוצע בגרות, באחרים פחות חשוב הממוצע. בקורסים- הממוצע חסר חשיבות. באיזו רמה ובאיזה אזור בארץ תרצי ללמוד?

מבחינת אזור אז בדרום, באילת

לא בטוח שתהיה לי תעודת בגרות מלאה כשאתחיל ללמוד אבל אני רוצה ללמוד ברמה מקצועית מספיק שתאפשר לי לעבוד כמעצבת פנים - לא של חברות גדולות ומסעדות וכאלו - אלא בעיקר של בתים. (אני גם מתחילה ללמוד בקרוב פאנג שואי ואני רוצה לשלב בין 2 התחומים על מנת שאוכל לייעץ לאנשים איך לעצב את הבית - גם ע"פ תורת הפאנג שואי וגם על פי מה שלומדים כשלומדים עיצוב פנים)

מקפיצה

עיצוב פנים

- הנדסאי אדר\ריכלות ועיצוב פנים שנתיים וחצי לימודי יום בגרות או בגרות חלקית או קדם 08/6462218 ת.ד.45 בזל 71 84100 מכללה טכנולוגית באר שבע, הנדסאים - תעודת גמר 5 - 6 חודש לימודי ערב 12 שנ"ל מבחן ו/או ועדת קבלה 08/6372288 ת.ד.4442 חטיבת הנגב 3 88000 מכללה למינהל אילת מידע נוסף במוסד עיצוב פנים, יום בשבוע. תעודת גמר שנה אחת לימודי יום דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 08/6472626 ת.ד.653 84105 לימודי חוץ אונ' בן גוריון מידע נוסף במוסד 4/2003 קורס עיצוב פנים. פעמיים בשבוע וימי שישי. תעודת גמר שנתיים לימודי ערב 12 שנ"ל 08/6806358 ד.נ. חוף אשקלון 79165 מכללת הנגב ע"ש ספיר, שער נגב, מרכז לאמנויות

למעלה