עיצוב פנים

car123

New member
עיצוב פנים

האם הצעת מחיר לעיצוב פנים כולל של כל הבית כולל הכל בסך של 18,000 ש"ח הוא מחיר גבוה? האם העובדה שהמעצבת היא שותפה של האדריכלית שלי משנה משהו? האם יש מקום למו"מ?

פיטנגו4

New member
אי אפשר לדעת

השאלה מה כלול בעבודה. וגם מה לא כלול. כלומר, כמה שעות עבודה נדרשות. וחשוב מאד גם לדעת שזה לא תומחר כבר ע"י האדריכלית, שאתם לא משלמים פעמיים. עוד משהו: יש מעצבים שמתמחרים נמוך ללקוח, אבל משלימים הכנסה ע"י אחוזים מבעלי חנויות. זה יותר מקובל ממקובל. לדוגמה: אתם מגיעים לחנות ריצופים יחד עם המעצב, וסוגרים על מחיר אפילו בהנחה. אתם מאושרים. מה שאתם לא יודעים, זה שיכולתם לקבל הנחה יותר גדולה, לו הייתם קונים בלי תיווך... כלומר: הלקוח משלם את האחוזים האלה, בלי שידע בכלל. במילים אחרות: בסך הכל, אתם עלולים לשלם יותר, בלי לדעת...

car123

New member
לשלם יותר בנוסף לעלויות העיצוב...?

לא נשמע נחמד במיוחד. העניין הוא גם שאני בונה מהארץ, אני לא אלך איתה יותר מדי לחנויות אבל אני רוצה להיות מעורה בהחלטות העיצוב של הבית ולא רוצה לגרום לאחרים שעוסרים לי מהארת לחטט רגליים. האם לוקחים מעצב פנים בשלט רחוק?

car123

New member
סליחה, התכוונתי שאני בונה בארץ אבל גרה בחו"ל

car123

New member
מקפיצה לעוד דיעות...

לפני שאגיע לדף הבא...

guyhela

New member
נשמע קצת גבוה

ממליץ על המעצבת שעבדה איתנו (רק סיימנו בניה) - ליאת הראל את מוזמנת להתרשם מתמונות בבלוג הבניה שלי blog.tapuz.co.il/bbg גיא

car123

New member
תודה../images/Emo140.gif

הבית שלכם מקסים ובמיוחד המטבח והקיר המיוחד שממול. תתחדשו!

לא תמיד אבל ..

הסכום הינו סכום לא גבוה לבית פרטי אך אולי קצת מוגזם לדירה. תמיד יש מקום למשא ומתן וגם תמיד יש מקום לחלופות של מעצבים אין שום חשש מהעובדה שהיא שותפה של האדריכלית אשמח להציע לך מעצבי פנים מוכשרים מאוד וזולים נסי לתפוס אותי בנייד 0508775599 - אשמח לעזור בהצלחה,

car123

New member
זה מחיר לבית פרטי

אבל ממש לא ציפיתי שמחיר עיצוב פנים יעלה יותר ממחיר של אדריכל. בעיקרון מדובר בעיצוב כולל הכל אבל עדיין זה נראה לי מאוד גבוה. אם אלו המחירים אני כנראה אאלץ לוותר על התענוג.

הצעות מחיר טובות יותר

אוכל לקשר אותך עם מעצב פנים מעולה ויחסית זול, צור קשר 0508-775599 בהצלחה !!

car123

New member
אני מחכה לעוד הצעת מחיר

ונראה איך זה ילך. זה לא פשוט לי לקבל הצעות מחיר כי אני גרה בחו"ל ולא יכולה לראות תיק עבודות. בגלל זה לקחתי הצעות מחיר משתיים שאיכשהו הכרתי. נראה איך תהיה ההצעה השניה ולפי זה אחליט.

פיטנגו4

New member
בעולם דיגיטלי אין מרחקים ../images/Emo13.gif

מז'תומרת "לא יכולה לראות תיק עבודות"? מילא להגיע לבתים עצמם, אבל תיק עבודות זה צילומים ושרטוטים או הדמייות. נכון? אז בימינו יש מצלמות דיגיטליות, ואפשר לשלוח באימייל... נכון שעל גליונות גדולים זה יותר ברור, אבל גם מסך זה בסדר גמור. וגם אפשר לטלפן ללקוחות קודמים ולדבר איתם. להרבה מעצבים ואדריכלים יש אתרים עם תמונות. אבל שימי לב: אם יש הרבה שרטוטים והדמיות ומעט עבודות מצולמות, זה מראה על חוסר ניסיון בעבודה תכל'ס. יש פורום עיצוב פנים כאן בתפוז וגם בארכיג'וב. בהצלחה

car123

New member
צודקת, אבל זו לא השאלה

סתם נסחפתי ועניתי לאנשים שהציעו לי מעצבים אחרים ואמרתי למה זה נראה לי קשה להתחיל לעשות סקר שוק לגבי מעצבים (אולי זה מה שאני צריכה לעשות אבל כרגע אני רוצה לקבל שתי הצעות מחיר ולהבין איפה אני עומדת מבחינת עלויות) זה נחמד לדעת שיש אופציות אבל בשלב זה רציתי להבין את העלויות ואם זה באמת המחיר של עיצוב פנים ואם יש מקום למו"מ. לגבי השאלות שלך, לא דובר בהצעת המחיר בכמה שעות עבודה מדובר אבל זה כולל הכל (כל מה שאני צריכה) ולמיטב הבנתי זה לא תומחר על ידי האדריכלית שלי. לי ההצעה נראתה מאוד גבוהה בלי קשר למה שזה כולל כי התקציב שלי מצומצם ואני מנסה לצמצם עלויות לא הכרחיות. היו לי כמה דברים שרציתי לתכנן בבית ואני לא טובה בהתאמות צבעים ולכן חשבתי לקחת מעצבת. אז בואי נשאל אחרת, אני יודעת שזה נהיה מאוד מקובל ואופנתי לקחת מעצב/ת פנים אבל האם זה הכרחי? האם אפשר לנסות לעצב לבד, נישות, צבעים וחומרים? האם זה בכלל אפשרי לקחת מעצבת כשאני גרה בחו"ל? למשל, בהצעת המחיר שהיא נתנה לי היא כתבה שהיא תבוא איתי לחנויות לבחור חומרים אבל אני בכלל לא אהיה בארץ בשביל לשוטט בחנויות! ממש מתלבטת מה היתרון של מעצבת פנים כשאני לא באמת שם רואה את הדברים בעיניים. (אגב, אם את תוהה איך אני בכלל בונה בית בארץ אם אני גרה בחו"ל אז חמותי תבנה אותו בשבילי, כי היא בנתה שני בתים לפני כן ואני איתה בקשר מתמיד לגבי התכנון).

פיטנגו4

New member
עיצוב פנים - (ניסיון אחרון בתפוז)

כתבתי כבר 5 פעמים את התגובה הזו ותפוז מסרב לקבל, וזה ניסיון אחרון. אוף. עיצוב פנים זה הרבה יותר מדקורציה וקוסמטיקה. אם הצעת המחיר שקיבלת כוללת רק "נישות, צבעים וחומרים" אז היא יקרה מאד מאד. (ואם עוד ילקחו אחוזים בדרך מהספקים, אז היא ממש אסטרונומית) אם תפרטי כאן מה כוללת ההצעה, נהיה יותר חכמים.

O.K

אז לגבי עניין העיצוב, תמתיני לקבל את כל מה שאת צריכה לקבל מהמעצבים שלך כשתגיעי לשלב של בחירת קבלן / מפקח, צרי איתי קשר : [email protected] 0508-775599 עידן . ושיהיה בהצלחה,

THE UNDER TAKER

New member
למעצב רציני יש מחירון לכל דבר

המחיר לא נשמע הרבה לבית קרקע , עבור עיצוב גבס בלבד לוקחים 4000 ש"ח

ליאורה96

New member
מחיר לעיצוב פנים

שלום לך! קודם כל, אני מתחברת מאוד לקושי שלך, אני אמנם גרה בארץ הקודש אבל בהחלט מבינה את הקושי לגור במרחק ממקום הבניה ו/או מהמעצבת, אז קל וחומר מחו"ל... בהחלט מורכב מידי אפילו... אשר למחיר, נראה לי שלא (!) נכון להשוות בין הצעות מחיר מבלי להכיר היטב את סגנון המעצבת ומידת התאמת הטעם שלה לשלך, וכמובן אחר כך להכנס לכיס. אנחנו סגרנו על 25,000 ש"ח למעצבת פנים (בית של 140 מ"ר, אבל לא בהכרח קשור...) אבל היא מדהימההההה בעיננו, וחוץ מזה שיש לה טעם מדהים, היא גם נשמה טובה. בעיניי, ומניסיון של ההורים שלי, זה שווה כל שקל, שאחר מצטערים שלא השקענו. הייתי ממליצה לך בחום ליצור איתה קשר, וגם אם לא היא, הייתי שוקלת ברצינות גם הצעה יקרה, ככל שהייתי אוהבת מאוד את הטעם ומתחברת אישית למעצבת. במיוחד כשאת כה רחוקה... עם זאת, צריך לקחת בחשבון (אמנם בעירבון מוגבל) כי מעצבת יוקרתית גם תוביל להוצאות יותר גבוהות, אף כי כאמור יש עדיין גבול תקציבי שמבהירים מראש. מכל מקום, אם מעניין אותך לשמוע לגבי המעצבת שלנו, יש לה אתר ושמה דורית סלע. שיהיה המון בהצלחה...

למעלה