עיצוב פנים בארץ...

מצב
הנושא נעול.

iza330

New member
עיצוב פנים בארץ...

עיצוב פנים בארץ...
חשבתי לשפץ את הבית. חשבתי להעזר במעצב פנים. עברתי על אתרים של מעצבי פנים ישראלים, שמצאתי באינטרנט. ככל שעברתי יותר ויותר אתרים, כך התאכזבתי. יכול להיות שפספסתי את המעצבים הנכונים, או שפשוט זה מה שיש? שלא לדבר על איכות התמונות עצמן שהוצגו - gif-ים בגודל thumbnails (הקשה עליהם מגדילה אותם ב-15%...) והעיצובים... פשוט עגום. הכל כל כך חובבני. נראה כמו עבודות של טרום מכינה. מישהו יכול לכוון אותי למעצבי פנים ליגה לאומית בארץ?

גולי מ

New member
פשוט צריך לחפש

עיצוב פנים בארץ...
חשבתי לשפץ את הבית. חשבתי להעזר במעצב פנים. עברתי על אתרים של מעצבי פנים ישראלים, שמצאתי באינטרנט. ככל שעברתי יותר ויותר אתרים, כך התאכזבתי. יכול להיות שפספסתי את המעצבים הנכונים, או שפשוט זה מה שיש? שלא לדבר על איכות התמונות עצמן שהוצגו - gif-ים בגודל thumbnails (הקשה עליהם מגדילה אותם ב-15%...) והעיצובים... פשוט עגום. הכל כל כך חובבני. נראה כמו עבודות של טרום מכינה. מישהו יכול לכוון אותי למעצבי פנים ליגה לאומית בארץ?
פשוט צריך לחפש
למשל, בבית קפה שמוצא חן ביניך, לשאול מי עשה את העיצוב, וכו

אתרים

עיצוב פנים בארץ...
אתרים
מההתרשמות שלי, האתרים באינטרנט לא מביאים לקוחות. זה נהיה מין מצב שמצד אחד... חייב שיהיה לך ואולי עוזר אחרי שנוצר כבר הקשר הראשוני ומצד שני לא תמיד מצדיק השקעה מקצוענית. לחפש ולשפוט מעצב ע"פ זה זה אמנם נח אבל לא יעיל כנראה. בעצם, את טוענת

doram44

New member
למעצבי הפנים יש אגודה מקצועית.

עיצוב פנים בארץ...
למעצבי הפנים יש אגודה מקצועית.
חוץ מזה ישנם מעצבים טובים מאוד ואחרים הכול הוא תערובת של כישרון יכולת שיווקית נסיון ותעוזה. היום ישנם מסלולי למידה רציניים ב"אדריכלות" עיצוב פנים בארץ (במכון האקדמי טכנולויגי חולון, מיכללה למנהל, שנקר,ועוד..ישנם גם בוגרים של הAA בלונדון ומקומות אחרים בעולם . גם אדריכלים מבצעים פרוייקטים של פנים.. אתה יכול לעלעל בערמה של בניין דיור,נישה ,בית ונוי, וכך הלאה... לראות אם יש עבודה של מישהו שמוצאת חן בעינך שמתאימה למה שנחוץ לך ואז לברר פרטים של אחד או שנים ולבקש הצעה. לא ככה.
ו..כשתצטרך עיצוב תאורה לפרוייקט אתה יכול לחזור אלי

מצב
הנושא נעול.
למעלה