עיצוב עיצוב עיצוב

Tinkerblack

New member
עיצוב עיצוב עיצוב

היו הרבה מקומות של שהיו בשבט בכל העונות היו מליין מקומות תנסו לחשוב לאיזה מהם הכי אהבתם את העיצוב של המקום את הדקוריזציה? אני הכי אהבתי את המעורה של המוזיות הכי יפה כזה

LuNa MaJnUnA

New member
גאש, מייגן|דווקא|../images/Emo94.gif

איך את עוד זוכרת הכל? אני כבר לא זוכרת כלום!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifממממ בעיניי העיצוב של החדר של בראמבר בעונה 3 היה הכי טוב... אפילו כשעברתי שקלתי לצבוע את החדר באותו צבע... אבל מבטי הזוועה שהאנשים בבית שילחו בי די הורידו אותי מהרעיון הזה... הרעיון של להביא את הטבע לחדר נורא אהבתי אותו....

קטרפי

New member
את היער ../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

אבל ברצינות, המחנה של האקו היה ממש יפה עם הצריפים והכול, מסביב המון עצים וירוק ובעע ומחובר לטבע. אומנם דיי מנותק משאר הציוויליזציה, אבל עם האנשים המתאימים זה המקום המושלם להיות בו (וסביר להניח שהאנשים שם אכן מתאימים כי לא הרבה היו רוצים לגור שם)

Tinkerblack

New member
יש לי רעיון מושלם בשבילך:p

קח ת'דברים שלך מרחובות ותעבור לגור בתוך היער...:p

קטרפי

New member
האמת¿ סבבה ../images/Emo110.gif

אבל רק אם **** תעבור איתי, כי לבד אין לי מה לעשות שם ואומרים

slallum

New member
.

בייחוד הרחובות, הייתה שם ממש אווירה נכונה שכזו =] גם המחנה של האקו היה אחלה :) והחדר של טאי סאן =]

מיוני

New member
אממממ../images/Emo107.gif

אני חושבת שהמלון של אבוני ואחר כך של ראם. בגלל שגם אבוני(הארבהגם השומר והנבחרים וגם ראם(הטכנוס) בעצם שלטו על העיר משם וגם זה בעצם מקום מושקע ובאמת מוכן למגורים בניגוד לקניון וכאלה

YaEloNeT

New member
אמ..../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

החדר של פרייד. הוא ליצ'י ביותר

ב ו צ י

New member
החדר של טאי סאן../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

מתאים לי עכשיו לאווירה של השולחן של ליל הסדר
חג שמייח לכולם

Tinkerblack

New member
גם את המטבח החדש ממש אהבתי

עם כל התמונות של כולם אני אוהבת חדרים שמלאים עם תמונות נוסטלגיה זה כיף להיזכר יש לי תמנוה שלי מאחד המפגשים תלויה על הקיר גם כשאני אפתח 'תתמונות מאחד המפגשים שלנו אני גם אתלה למעלה על הקיר שלי חיח

קרניjack

New member
אני אוהבת חדרים עם הרבה פוסטרים!

תיבעוני זה יפה! בחדר שלי יש הרבה פוסטרים..אבל לא מספיק והם מסדרים מדיי

Tinkerblack

New member
הכי יפה בפוסטרים זה שהםב בקולג'ים

לא מסוגרים כאלו כמו בסרט 13, לי לא מבייאם לשים פוסטרים בחדר אבל אני אוהבת לעצב לאחרים ת'חדר מי יודע אולי פעם אני אהיה מעצבת פנים חיח

למעלה