עיצוב סנובורד

meirone

New member
עיצוב סנובורד

שלום

בא לי לקראת החופשה הקרובה לרענן את הציוד. מישהו יודע באיזה צבעים אני יכול להשתמש כדי לצבוע מחדש את הבורד / קסדה שלי?

תודה
מירון

Snow Fiend

New member
הכי טוב זה עם צבע של רכב , יחד עם לכה

בעיקרון אפשר עם כל ספריי צבע ההכי פשוט שתקנה בחנות..

אבל אם אתה רוצה שזה יצא איכותי, וגם יחזיק זמן ולא ידהה\יתקלף - כדאי להשתמש בלכה, צבע של מכוניות כמו שיש במוסך.
אני מדבר על CLEAR COAT שיהיה ברור...

בהצלחה !! ותעלה תמונות כשאתה מסיים!

meirone

New member
מה זה clear coat?

האם יש לך שמות מוצרין ספציפיים, שאני אדע מה לבקש ?
האם אני צריך להוריד קודם את הלכה המקורית, או שאפשר לצבוע ישר עליה?

תודה

z x 7 r

New member
צבע של הבוקד זה מדבקות לא? אני חושב ש

אם הוא יצבע את הבוקד עם צבע של רכב - הצבע יסדק אחרי כמה דקות של גלישה.

דעתי הלא מקצועית ללא הבנת עניין על מה אני מדבר.

Snow Fiend

New member
בשביל זה שמים שכבת לכה

clear coat זו שכבת לכה, זה בעצם צבע ללא פיגמנט.
צריך להשתמש בצבעים דו-שכבתיים, כלומר כאלו שמיועדים לשימוש עם שכבת לכה - כמו צבעים לרכב.
עווד סיבה להשתמש בצבע לרכב - כמעט כל הצבעים לרכב הם בעלי אלמנט גמיש , מאפיין הכרחי כי הבורד\סקי גמישים מאוד. צבע רגיל פשוט יסדק ויתקלף במהירות.

z x 7 r

New member
יש סף לגמישות - והבורד הרבה הרבה יותר גמיש מ

פח של רכב באופן טבעי.
הרכב גם מקבל עיוותים בזמן נסיעה, אבל על שטח גדול יותר, לא נקודתי, למשל כמו שהבורד מקבל בנקודות קיפול בקצוות.
לגבי גמישות הצבע - תראה נקודות פח של רכבים שקיבלו מכה חדה וחזה יחסית - הצבע פשוט מתפוצץ ומתחיל להתכלף.

אולי יש מדבקות מיוחדות לברודים שאפשר להזמין באינטרנט?

meirone

New member
סחתיין על הידע!!

יש לך מושג איפה משיגים את זה? בשתי חנויות צבעים כבר נכנסתי ואמרו שאין להם מושג מה זה צבע לרכב...

2 איזי

New member
באינטרנט יש מלא מדריכים בנושא

וממה שקראתי, נושא העמידות תמיד חוזר על עצמו. גם אחרי הכנת הבסיס (שיוף קל וצבע יסוד), בלי חשיבות עם מדובר בספרי צבע רגיל או מיוחד למכוניות ואחרי לכה שקופה ביתית או במוסך. הצבע התקלף לאורך הסכינים (בגלל גולשים אחרים בתור למעלית) ובנקודות החיבור לביינד.
רק במדריך אחד היה כתוב שהוא השתמש בצבעי אקריליק וזה יחסית החזיק (אבל הוא היחידי שראיתי שצבע באקריליק אז לך תדע...)

אפשרות נוספת, כמו שכבר כתבו, היא להזמין מדבקה. לא ניסיתי אבל איכשהו זה נראה לי יותר עמיד.

תספר לנו מה יצא בסוף וכמובן שתמונה או שתיים יהיה נחמד :)

meirone

New member
האמת היא שנראה לי שאני אלך על מדבקה

ולקסדה אני אמצא פיתרון אחר.

Snow Fiend

New member
בחיי שצריך לשים את הבנאדם הזה בחדר מרופד

עם כל הכינויים השונים ועדיין אותן הודעות פרסום מפגרות , אין ספק שהנ"ל סובל מסכיזופרניה רצינית.

ואם כבר אז כבר :
".Listen to me! You have to consider the possibility that God does not like you. He never wanted you. In all probability, he hates you."

z x 7 r

New member
זה נראה גם מגניב וגם זול ונקי ביחס לפיתרון

של צביעה

36 יורו? הייתי הולך על זה אם היה לי בורד ישן ( או בורד בכלל ) - כי יש דרך ליצור תבנית משלך. שווה!

למעלה