עיצוב מסלע מבטון.

עיצוב מסלע מבטון.

אני רוצה לבנות ברכת דגים בבית מבטון .עם עיצוב דמוי אבן . האם אני יכול לבנות לבד ואיך? האם זה בטון מיוחד ? ואיך מבצעים את האפקט של האבן ?

פיטנגו4

New member
בריכת בטון בסלון

לפני הכל, בקש אישור קונסטרוקטור להעמסת משהו כל כך כבד על רצפה שכנראה תוכננה רק ל 150-200 ק"ג למ"ר. בריכה עם מים שוקלת הרבה מעבר לכך, ואתה עלול למצוא את עצמך ואת הבריכה אצל השכנה מלמטה בלי הזמנה מראש, או מינימום יהיו לך בעיות בריצוף. רוב הבריכות שנראות לך "כמו" סלע הן מפיברגלס. ניתן לקנות בכל חנות לציוד בריכות, אחד היתרונות (בעיקר לתוך הבית) הוא המשקל הנמוך. לגבי מראה הבטון - ציפוי בטון קל מעורב בהרבה חול.

לא הסברתי את עצמי הבית הוא בית קרקע והבריכה

הבריכה היא בריכת נוי בגינה . יש את הבריכות האלו בגני אירועים אני מחפש מידע .

החברות שעושות את הבונייט הן הכתובת

שם החברה שעולה לי לראש כרגע הוא "חותם" אבל יש עוד

msvnk

New member
זה לא טריויאלי כמו שזה נראה

במיוחד אם את רוצה לגדל בפנים דגים. עקרונית אפשר ליצור בריכה בכל מיני דרכים. העיקר שיהיה אטום. אפשר גם סתם לבנות עם בלוקים ובטון ולאטום את זה. הרבה פעמים, תלוי במבנה הבריכה, הבסיס שלה הוא יריעה מאסיבית שעליה מעצבים את הבריכה עם בנייה באבן או כל מה שעולה על דעתך. כמובן שחשוב לדאוג להכניס את כל המכשור המתאים בהתאם לצרכים אחרת זה יהפוך לסתם מים עומדים עכורים ומעופשים. תסתכלי על אלו: http://www.aquagarden.co.il/ http://www.atlantis-fish.com/

פיטנגו4

New member
זה לא הפורום המתאים

אני יכולה לכתוב כאן מאמרים שלמים על בנית בריכה, מיקומה, עיצובה, ואיך מכינים פילטר בבניה עצמית. אבל זה לא המקום. לענין "גן אירועים": תכננתי בריכות נוי בגינות, כולל הגינה שלי, ושום גינה לא נראית כמו "גן אירועים". (איכס...) רצוי לא לבנות את הבריכה מבטון, שהוא בכלל לא החומר המועדף לבנית בריכה DIY, אלא במקרים מאד מסויימים. אם אתה מצפה שמשהו מתחת למים ישאר במראה "כמו סלע" - זה רק אם תמלא אותו בכלור ותוציא את הדגים והצמחים. בכל מקרה אחר זה יהיה במראה טבעי עם ירוקת (ולא משנה אם זה מבטון, פלסטיק, או יריעת PVC). מכאן, שאנחנו מדברים רק על מה שמעל פני המים. את זה אפשר בסלעים אמיתיים. אין שום סיבה ל"דמוי" שאף פעם לא נראה כמו הדבר האמיתי. תכנון הבריכה חייב להתאים לסוג הדגים שאתה מתכוון לגדל שם. בריכה לדגי קוי שונה מבריכה לדגי זהב. היא עמוקה יותר והדפנות שלה תלולות יותר. אני ממליצה להמשיך לשאול את צלי, בפורום של אקווגן או את בוגי בפורום של אטלנטיס (קיבלת קישורים מקודמי). בהצלחה

למעלה