עיצוב מוצר.

harel11

New member
עיצוב מוצר.

דיי חדש באתר. מבקש את עזרתכם בעיצוב מוצר. אינני יודע למי לפנות אך יודע מה רוצה, מסובך? כלל וכלל לא. יש לי בראש כיצד המוצר צריך להראות , ואני מחפש מועמדים אשר יכולים ליצור לי מצגת בתלת מימד על המוצר. מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי.

DE LA FOX

New member
אז ככה..

רעיון בראש זה טוב אבל השאלה אם התחלת לעשות סקיצות אני יכול להבין שאתה מחפש מישהו שיבנה את המודל שלך במחשב ONLINE? שתישבו שנייכם ליד המחשב והוא יתחיל לבנות מ-0 משהו ואתה תתקן ותסביר איך אתה חושב שהמוצר צריך להיות? אם כן אז זה לא עובד כל כך ככה המודליסט צריך לקבל ממך שרטוטים של כל 3 המבטים ועדיף אם יהיה לו מודל פיזי גושני אפילו ואפילו רשימת חומרים יצא לי לעשות כמה פעמים מודל מ-0 ליד הלקוח זה בזבוז עצום של זמן וכסף בשבילו אי אפשר לשבת מול המחשב ולהתחיל לבנות.. לראות שזה טוב או לא טוב.. לתקן.. להחליף.. לבדוק שוב אם זה בסדר.. לתקן וכך הלאה פעם ישבתי יום שלם רק כדי להחליט איזה חומרים לשים. זה החלטה של המעצב שצריכה להיות ברורה וסגורה מראש לפני שמגיעים לבניית המודל התלת מימדי המחשב לא יחליף את התפקיד הראשוני והבסיסי אם תצטרך עזרה נוספת ..בבקשה.......

harel11

New member
תגובה לעיצוב מוצר

אני מודה לך על אמת על העזרה ,אך לא הבנתי היכן אני אמור להתחיל. אני מבין שאני צריך לפנות למעצב מוצר ואיתו להתחיל את המשא .

DE LA FOX

New member
ת´אמת אני לא יודע

אבל נראה לי שבאמת כדאי שתשאל מעצב מוצר איך הולך כל התהליך הזה

סטארקי

New member
עיצוב מוצר - לא כל כך מסובך

תשאיר אי מייל ואלפי מעצבי מוצר מוכשרים יפנו אליך, בהצלחה

harel11

New member
עיצוב מוצר

ערב טוב. לא רוצה אלפי , רוצה רק כמה שמסוגלים לתת רעיון איך יוצאים לדרך.

מה חדש?

הרעיון של המוצר עצמו חדשני או העיצוב חדשני? אם העיצוב חדשני,רצוי שתעשה כמה סקיצות קלות ע"מ להעביר את הרעיון שלך. מישהו שמתמחה בתלת מימד ידע כיצד לתרגם זאת.גם אם אתה לא מצייר מי יודע... אם באמתחתך רעיון חדשני למוצר,יש צורך בשרטוט כללי ובהסברת תנאי המוצר,ז"א , מה המוצר,למה משמש ,קהל יעד,חומרים,גדלים ועוד ועוד פרטים ע"מ שמעצב ואו מי שבונה בתלת מימד יוכל לבנות מוצר כמה שיותר אמיתי,ומעוצב לפי קהל היעד. בהצלחה יפעת שגב מנהלת הפורום

harel11

New member
תגובה לפפריקה.

שלום לך יפעת. גם המוצר הינו חדשני וכן גם העיצוב . אני מעוניין להסביר למי שמוכן להקשיב לרעיון שלי , וזאת כמובן על פי כללי המשחק הנהוגים בתחום. חתימה על שמירת סודיות, והוכחה על ביצוע עבודות בתחום של עיצוב המוצר .

כנענית

New member
עוד רעיון

יש גוף שנקרא עוד רעיון שמלווה אותך מרגע הרעיון, סקירת פטנטים, ועד לעיצוב המוצר עצמו, גוף עם כלכלנים, מעצבי מוצר, יועצים וכל מה שצריך http://www.od-id.co.il/ עוד רעיון- האתר. הם באו להרצות לנו והם די אמינים. אם אתה צריך שאפנה אותך למישהו שמתעסק בתוכנת תלת מימד (סוליד) כדי שיהיה לך משהו ראשוני לגשת איתו, השאר הודעה ואחזור אליך. בהצלחה.

למעלה