בגרות בגרפיקה
או עיצוב גרפי, או איך שלא קוראים לזה היום. הם משנים לזה את השם בערך כל יומיים. בתאכלס, כל תלמיד בוחר איזה נושא שבא לו, וסביבו הוא צריך לעשות איזשהו קמפיין או עיצוב של פריט כלשהו שמתקשר לנושא. כל תלמיד צריך מינימום 3 פריטים, ואפשר לעצב כל מיני דברים; כרזות, חולצות, כרטיסי ביקור, בולים, אתרי אינטרנט, כל מיני כאלה. זו בגרות של 5 יחידות, כש3 יחידות זה העבודה הגרפית הזאת, ו2 יחידות הן עבודה עיונית. העבודה העיונית אמורה להיות מחקר שלפיו אפשר לעשות את העבודה הגרפית. אצלי נוצר מצב מפגר, שהעבודה שאני עושה היא על יצירה שלי בעצם, ככה שאין לי ממש מה לעשות מחקר. אבל בכל זאת אני צריך לעשות מחקר, אז אני צריך לכתוב עכשיו 1800 מילים על תולדות הקומיקס ומה זה קומיקס וכל מיני בולשיט בקשר לקומיקס, בלי שזה קשור אליי בכלל. בקשר ללוגו - גם אני חשבתי שצריך לשנות אותו, אבל... המורה שלי אמר שצריכה להיות משפחתיות מסוימת בין החולצה הזאת לכרזה שעשיתי, שזכור לי שכבר הראתי פה. הוא רצה שאני אשתמש גם בצורות וצבעים מהכרזה, אבל זה ממש לא התאים לי, אז המינימום שיכולתי לעשות זה להשאיר את הלוגו. אני מסכים עם כל הדברים שאמרת, אבל לצערי הבגרות ביום שישי וממש אין לי זמן לשנות. אבל אולי אני אשפר את זה בלי קשר, ואמכור מתישהו.