עיצוב לחולצה

Hubert Hubert

New member
עיצוב לחולצה

שוב, עיצוב לבגרות. הפעם עיצוב לחולצה, מן חצי פארודיה על חולצות מטאליסטים. מה דעתכם?

roychu

New member
אהבתי!

הייתי שמח לחולצה כזאת

נראה כאילו חסרה שם דינאמיות/ דרמה

/מתח. הדמויות צריכות להיות הרבה יותר "יוצאות החוצה" ולא להשיאר דבוקות לרקע מאחורי הטקסט כמו ניצבים. עוד משחקים של אור וצל יוכלו לתרום. בקשר ללוגו, אולי גם הוא צריך לעבור טראנספורמציה לסגנון מטאל, כמו שעברו הדמויות. עבודה מאוד מעניינת מבחינת הרעיון, הייתי מת לדעת איזו בגרות דורשת עבודה כזאת, משהו בעיצוב?

Hubert Hubert

New member
בגרות בגרפיקה

או עיצוב גרפי, או איך שלא קוראים לזה היום. הם משנים לזה את השם בערך כל יומיים. בתאכלס, כל תלמיד בוחר איזה נושא שבא לו, וסביבו הוא צריך לעשות איזשהו קמפיין או עיצוב של פריט כלשהו שמתקשר לנושא. כל תלמיד צריך מינימום 3 פריטים, ואפשר לעצב כל מיני דברים; כרזות, חולצות, כרטיסי ביקור, בולים, אתרי אינטרנט, כל מיני כאלה. זו בגרות של 5 יחידות, כש3 יחידות זה העבודה הגרפית הזאת, ו2 יחידות הן עבודה עיונית. העבודה העיונית אמורה להיות מחקר שלפיו אפשר לעשות את העבודה הגרפית. אצלי נוצר מצב מפגר, שהעבודה שאני עושה היא על יצירה שלי בעצם, ככה שאין לי ממש מה לעשות מחקר. אבל בכל זאת אני צריך לעשות מחקר, אז אני צריך לכתוב עכשיו 1800 מילים על תולדות הקומיקס ומה זה קומיקס וכל מיני בולשיט בקשר לקומיקס, בלי שזה קשור אליי בכלל. בקשר ללוגו - גם אני חשבתי שצריך לשנות אותו, אבל... המורה שלי אמר שצריכה להיות משפחתיות מסוימת בין החולצה הזאת לכרזה שעשיתי, שזכור לי שכבר הראתי פה. הוא רצה שאני אשתמש גם בצורות וצבעים מהכרזה, אבל זה ממש לא התאים לי, אז המינימום שיכולתי לעשות זה להשאיר את הלוגו. אני מסכים עם כל הדברים שאמרת, אבל לצערי הבגרות ביום שישי וממש אין לי זמן לשנות. אבל אולי אני אשפר את זה בלי קשר, ואמכור מתישהו.

amitais

New member
גרפית זה סבבה

אבל הדמויות לא כל כך מזוהות כעצמן. כלומר האתגר פה הוא לשנות סגנון אבל שהדמויות עדיין יהיו מזוהות.

Hubert Hubert

New member
כן, אני יודע.

יש לי הרגשה שאם הייתי צובע את זה זה היה יותר ברור, אבל זה נראה נורא כשהם צבועים, עדיף להשאיר ככה. ומה אתם אומרים על המשולש? להשאיר או להוריד?

Hubert Hubert

New member
ולמי שתהה איך נראה העיצוב השני

שאמור כביכול להיות "הרמוני" עם הפוסטר, הנה. וכן, אני יודע שזה מזעזע, ושזה גם בכלל לא קשור לפוסטר, אז אתם לא צריכים להגיד לי. ואם יש מישהו שבכלל לא זוכר את הפוסטר, אז זה פה. בסוף, אגב, השארתי את זה פחות או יותר אותו הדבר, והוספתי את דגל ישראל. הלכתי אתמול להדפיס את זה בגודל 100 על 70, יצא מזעזע. סתם, לא מזעזע, אבל נורא מפוקסל. הקטע שזה עבר כבר למינציה (ככה אומרים), ויש כמה אזורים שנורא בא לי לתקן עם טוש שחור, כדאי לי לקחת את הסיכון? כי בכל זאת, זה די יקר, 170 שקל.

למעלה