עיצוב חדר

toisteri

New member
עיצוב חדר

שלום, יש לי בן בן שנתיים ועוד אחד בדרך ושניהם הולכים להיות באותו חדר 1. איך אני משלבת חדר לשני גילאים שונים 2. צבעים ודוגמאות לחדר 3. סידור החדר

noga30

New member
אם את יכולה לתת יותר פרטים

מידות החדר, איזה ריהוט צריך לסדר בחדר, איפה הדלת, חלון וכו' בחדר. רצוי אולי לצרף תמונה של החדר. השאלה מאוד כללית.

toisteri

New member
חזרתי עם יותר פרטים

כשנכנסים מהדלת, מצד שמאל יש ארון קיר שאורכו מטר שמונים ורוחב של 0.54 בקיר ממול הדלת יש חלון ואז משני צידי החלון יש מיטת תינוק. בעצם אורך החדר הוא 2.80 ורוחבו 3.44 מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. הריהוט שצריך הוא: ארון קיר שישנו, מיטת תינוק ומיטת נוער, שידת תינוק ואיזשהוא מקום לאיחסון צעצועים. תודה

noga30

New member
חזרתי

עדין לא ברור אם החלון בקיר הקצר או הארוך, הארון כנ"ל, כמה נשאר משני צידי החלון. מהפרטים האלה לא ניתן לשרטט תוכנית, אבל בכל מקרה, לא הייתי ממקמת שידה או מיטות מתחת לחלון, ורצוי גם שלא למקם את המיטות צמוד לקיר חיצוני של הדירה. אם אין אפשרות כזאת, הייתי מרחיקה את המיטות מהקיר הנ"ל ואולי תולה ציפוי קיר או קישוט מבד עם ספוג, סול או מעץ, כדי לבודד מהקור שעובר דרך הקיר. את הצעצועים הייתי מאחסנת בארגזי עץ עם גלגלים, שנכנסים מתחת למיטות, כדי לחסוך במקום.

למעלה