עיצוב חדר

עיצוב חדר

החדר שלי הוא דיי קטן ואני רוצה להפוך אותו לנוח הן מבחינת שהייה בו והן מבחינת מקום ללימודים החדר הוא פנימי לבית ויש לי חלון שלא משקיף החוצה אלא לחדר מרפסת. הקירות צבועים בלבן ונורת ניאון. הוא קצת דחוס. רציתי לדעת איך אפשרת לשפר אותו מבחינת פנג שואי שייתן אווירה טובה. אשמח לתת עוד פרטים אם צריך מצורף בזאת שרטוט של החדר

yaeliru

New member
../images/Emo4.gif

שלום, ישנם כמה פרטים שחסרים בתיאורך. קודם כל, תאריך הלידה, הוא מאד חשוב על מנת שנוכל לדעת מה הכיוונים הרצויים לך לשינה, לימודים וכו´. דבר שני שחסר הוא כיווני שושנת הרוחות, כלומר, איפה הצפון, הדרום וכו´. והפרט השלישי הוא מהו מיקום החדר באופן יחסי לשאר חדרי הבית. האם זהו חדר דרום מערבי, מזרחי וכו´. הפרט הראשון שרואים מהשרטוט הוא שהמיטה שלך ממוקמת בצורה לא כ"כ רצוייה. לא הבנתי היכן מונח הראש כשישנים, ליד הדלת? ליד הטלוויזיה? לצערי, אף כיוון לא רצוי. מומלץ שתהיה "תמיכה" לראש, כמו קיר או חלק מהמיטה. תשלח/י את הפרטים החסרים, יעל

yaeliru

New member
נזכרתי

אה כן, ושולחן העבודה ממוקם עם הגב לדלת. מאד לא מומלץ וגם יכול לגרום לחוסר נוחות בעבודה. הסיבה פשוטה: זה נותן הרגשה שמישהו יכול לבוא אלייך מאחורי הגב ולתפוס אותך לא מוכן. אם אין ברירה וחייבים לשבת עם הפנים לקיר, והגב לדלת, מומלץ לתלות מראה, כך שתוכל/י לראות את הדלת.

הנה עוד מידע

אז ככה תוספות תאריך לידה 28-4-1976 הדלת נמצאת בכיוון דרום והחלון בצפון זה חדר במרכז הבית חדרים אחרים מקיפים אותו. הוא יותר מזרח צפוני. כשישנים הראש לכיוון הדלת בד"כ לפעמים בצד הטלוויזיה. תודה על ההתיחסות..

yaeliru

New member
שאלה קצת מביכה

האם אתה הוא או היא? זה די חשוב בגלל הכיוונים... בכל אופן, לישון עם הראש לכיוון הדלת - לא טוב... האם יש אפשרות להזיז את הארון? חדר מזרח תפוני אמור להיות אידיאלי ללימודים! אם אתה בן: אפשר לשים את המיטה במקום שולחן הכתיבה עם ראש לכיוון מערב *או* במקום הארון גם לכיוון מערב (פחות מומלץ) המקום האידיאלי לשולחן עבודה הוא בפינה הצפון מזרחית (היכן הנמצאת הטלוויזיה), אבל לא עם הגב לדלת. אם את בת יש לך יותר אפשרויות: * מיטה: במקום שולחן כתיבה עם ראש לכיוון צפון *או* במקום הארון עם ראש לכיוון דרום או מזרח (פחות מומלץ) * שולחן כתיבה: במקום הטלוויזיה או המיטה כיום, לכיוון מזרח, אך לא עם הגב לדלת *או* במקום הארון לכיוון דרום *או* מתחת לחלון,, לכיוון צפון (לא מומלץ כי הגב לדלת) בכל מקרה, רצוי שיהיה גב ומשענת לראש בזמן שינה. יעל

למעלה