עיצוב חדר נוער

• פותח הנושא s212
  • פורסם בתאריך

s212

New member
עיצוב חדר נוער

יש למישהו רעיון לעיצוב חדר+ פרפסת קטנה אני בן 18 ומעונייין בסגנון מודרני יש למישהו רעיונות כולל צביעה

רקמיכל

New member
מה אתה אוהב?

אני חושבת שחדר סביב נושא מסויים יכול לצאת מקסים. האם יש לך תחביב בולט? כמו: מוסיקה, גיטרה, להקה אהובה,קבוצת כדורגל, שחמט, תנועת-נוער (ברמת שרוף ומעלה), כלבים, דגים, דוגמנית מסוימת, ועוד. ספר לנו מה הנושא שהיית רוצה שישלוט בחדר שלך. איזה צבעים אתה אוהב במיוחד? האם מתאים לך צבעוני (כחול-צהוב) או שחור-לבן? איזה רהיטים יש, מה הצבע שלהם, והאם מותר לך לצבוע אותם? תאר את החדר: איפה הדלת, מיטה, ארון, חלונות, אורך קירות(בערך), האם מואר טבעי או חשוך? אם יש אפשרות, צרף צילום או שרטוט.

גל גלגל

New member
בוא נראה....

מה התקציב?
יש לך כסף?
אתה משאיר את הרהיטים הקיימים?
מה אתה אוהב (כמו שכבר נשאל) וכמובן כמו שהציעו - שרטט את החדר שלך (אפילו בתוכנת צייר) אם יש לך מצלמה דיגיטלית יותר טוב. אנחנו פה.

s212

New member
טוב אז ככה

צירפתי סרטוט ומידות בערך. יש לי מיטה וחצי שאני צריך לשים בחדר בצבע כחול עם ריבועים צהובים אבל זה לא משנה כי לא רואים את זה שאני שם סדינים, ארון בגדים עדיין לא קניתי אבל צריך לקנות. כנ"ל מערכת סטריאו. אין לי נושא מרכזי אבל אני רוצה שיראה משהו סגנון יפני, יוקרתי כזה ובמרפסת היא פינת סטלה כזאת. בעיקרון החדר עכשיו צבוע בקרם וניל כזה, ואני רוצה לקנות צבע חדש, אין גבול לתקציב( ממומן ע"י ההורים) ויש לי בערך 1000 להוסיף לדברים אחרים. יש לי חוץ מהארון

קשה מאד

אני מצטערת...אבל מהשרטוט שלך ממש קשה להבין מי נגד מי.... האם זה שרטוט תלת מימדי? האם זה מבט על? נסה לשרטט מבט-על, בו רואים מסגרת של 4 קירות. על גבי הקירות תסמן במקום הנכון את מיקום החלון והדלת. המרפסת צריכה להיות מחוץ לחדר... לגבי המידות - במקביל לכל קיר מחוץ לגבולות החדר, יש לכתוב מה המידה שלו. קצת מסובך להסביר איך לשרטט בצורה כזו. אני מקווה שתצליח להבין. לאחר מכן אפשר להתחיל לחשוב על עריונות לעיצוב מעניין של חדרך.

s212

New member
נראה לי

שאפשר להבין מהסרטוט כאילו איפה שיש מלבן אז זה החדר וסימנתי את המידות שזה 3 על 3.5 וסימנתיגם אתהדלתות לחדר ולמרפסת וזה מבט על מי שלא הבין

רקמיכל

New member
עיצוב יפני

כיד להשיג קו יפני צריך להיות עיצוב מינימליסטי ונקי, סכמת צבעים לבן-שחור-אדום(או ארגמן), מחצלות טטמי, תאורה רכה דרך ניר-אורז, וסגנון ישיבה נמוך. * קודם כל תמקם את המיטה, לא מתחת לחלון ולא בקו ישר עם הדלת. אפשר במרכז הקיר השמאלי. * צבעי קירות- הכל לבן, משקופים בשחור, ציור גיאומטרי ענק (ריבועים, עיגול או חצי-עיגול) באדום על הקיר מעל המיטה. * שטיח חבל בצבע קש יכול להחליף את מחצלות הטטמי. * מנורות מלבניות של דמוי-ניר-אורז, שנותנות אור רך - על התקרה ולצד המיטה ועל הרצפה. * פוטונים קטנים לישיבה - הכוונה לדרגשים נמוכים או ספסל, עם כרית שטוחה. * ארון - דלתות הזזה, רצוי בריבועים קטנים, אם אין - דלתות פורמיקה פשוטות שעליהן תדביק טפט דמוי ניר-אורז לבן וענפי במבוק בריבועים שתי-וערב, שיראה כמו דלות הזזה יפניות. לחילופין, אפשר ארון עץ בלכה שחורה מבריקה. * מסך נייד גבוה לחציצה בין החדר למרפסת, * במרפסת פופים לסוטול, או דרגשים נמוכים, או ממש מזרונים דקים על הרצפה. שוב בשחור ואדום. * תמונת בד (קקג'יקו) יפנית. אפשר גם להכין לבד. * כיסוי מיטה, כריות ומושבים - צבע לבן או פשתן, אפשר עם דוגמה יפנית או גיאומטרית בשחור או אדום. * עציצי בונסאי * נרות עבים אדומים (זוגות, טוב לזוגיות...) מה דעתך?

s212

New member
תודה

אני אנסה ליישם את ההמלצות תודה לכל מי שעזר

למעלה