עיצוב וגרפיקה...

אורן...

New member
עיצוב וגרפיקה...

לאחר התלבטויות רבות הגעתי להבנה שאני רוצה לעסוק בתחום העיצוב גרפיקה ופרסום. השאלה שלי היא איכן אכי כדאי ללמוד. השאלה המדויקת שלי היא האם ללמוד במסגרת רב שנתית (3-4 שנים ) או ללמוד במסגרת של קורסים? הבעיה היא שהשוק מוצףףףףףףףףףףף בבתי ספר העושים קורסים קצרי מועז הערה אני בעל תואר ראשון בכלכלה וניהול ועסקתי עד היום במסעדנות ומשאבי אנוש.

yonitorb

New member
תבחר

בצלאל,קמרה אובסקורה,ויטל (התאחד עם שנקר), המכון הטכנולוגי חולון, אסכולה-מימד, ויצו. חפס את השמות האלה ב www.google.co.il ותגיע אליהם בקלות.

גרפיקה

בתחום הגרפיקה ניתן ללמוד במסלול ארוך- 4 שנתי לרוב- ובקורסים קצרים יחסית כפי שציינת. ההבדל הוא מהותי. בלימודים הארוכים יותר מנסים לפתח אותך כאמנית וגם להקנות לך כלים ומיומנויות טכניות. הקורסים הקצרים יותר עוסקים בהקנית מיומנויות. בוגרי קורסים עוסקים לרוב במה שמכנים "גרפיקה- ביצוע" בעוד בוגרי המסלולים הארוכים עוסקים ב"גרפיקה-יצירה". אנו נמנעים ממתן המלצה על מוסד כלשהו כדי למנוע חשש ששקולים זרים פועלים עלינו במתן ההמלצות. המלצתנו- בקר במוסדות, דבר עם תלמידים וכך תשמע ממקור ראשון על טיב התוכניות

אורן...

New member
אני צריך פרוט בכול זאת../images/Emo13.gif

כנראה שאני ילך ללמוד במסגרת של קורס בתחום הגרפיקה אך אני מעוניין לגעת כמה שיותר בתחום העיצוב. השאלה שלי האם יש להתיחס למרצים המלמדים את התחום. הכוונה האם להתיחס למרצים המלמדים גם בבצלאל או שנקר או שברמת הקורסים זה לא משנה. נתקלתי בבתי ספר שמציגים כך את מורהם כנקודת זכות.

למעלה