עיצוב דלת פלדלת ללא ציפוי

zapmama

New member
עיצוב דלת פלדלת ללא ציפוי

הפנו אותי אליכם מפורום אומנות שימושית, בתיקווה שלכם הפיתרונים. אז ככה - אני צריכה לקנות דלת ביטחון לבית. אחרי התלבטויות קשות בין "טאפט מייפל" ל"טאפט שרי", חשבתי אולי לוותר על הרעיון של הטאפט בכלל. שהדלת תהיה חשופה, רק המתכת. מראה קצת תעשיתי, קצת מעוצב. הבנתי שאני לא היחידה שחושבת על זה, ושיש כאלו שיש להם דלתות חשופות מקושטות בניטים ופירזולים ממוסמרים או מודבקים. ראיתי דלת אחת כזו ששיפו אותה, מה שיצר מין צורום פסיכדליות על הדלת, משחקי אור שאומנם הם מעניינים, אבל גם יוצרים מעט סחרחורת. אני מחפשת מראה קצת "קלאסי" אם אפשר להגיד. האם יש למישהו רעיון לעיצוב דלת כזו? האם מישהי יכולה לשלוח אותי לאיזו כתובת שיש שם דלת כזו כדי להתרשם או לחילופין לצרף תמונה או שירטוט שידגימו רעיון לעיצוב? אגב, מבפנים זה יהיה לבן, מה שאומר שגם המשקוף יהיה בלבן. מה דעתכם בכלל על הרעיון? תודה

industrial

New member
תשובה.

יש לי ידידה שגרה ברמת השרון ויש לה דלת בלי הטפט שעליו דיברת ובכן כולה למעשה משוייפת וכתוצאה מכך היא קיבלה טקסטורה מאד מעניינת משלא הבינותי מה הקשר בין הדלת שיש לה מן מראה נירוסטה כזה לבין משקוף בצבע לבן , חישבי פעמיים אם זה מה שאת רוצה.

zapmama

New member
אני חושבת פעמים

פשוט מהכיוון שפונה לבית רציתי שיהיה משהו לא קר. חדר הכניסה הוא חלל קטן, ולכן רצינו ללכת על משהו בהיר, וכמו כן יהיה פרקט דובדבן. סגרנו דלת לבנה מבפנים. אבל אני עדיין פתוחה להצעות. פשוט מפחיד אותי לעשות גם מבפנים מראה נירוסטה. יש אופציה לעשות גם את המשקוף חשוף, אבל אני לא בטוחה שזה יפה.

תנסי באתר הבא.

אופציות להוסיף לדלת פרופילים דקורטיביים כראות עיינך. (לא, אין לי כל קשר לחנות הנ"ל).

אור ב

New member
מזדהה עם בקשתך

גם אני חושבת וחושבת ואולי אמצא פה רעיון בעזרתכם מה לעשות עם דלת הפלדלת שכל הזמן נשרפת בשמש . גם אנחנו גירדנו את הציפוי ונשארנו עם דלת חשופה. הייתי מאוד רוצה לקבל רעיון לעיצוב הדלת . אפילו הרעיון של קישוט פרזולים אם אפשר לתת קצת יותר פרטים למה הכוונה. תודה

כיד הדמיון..

אם כבר החלטתם על דלת "אחרת",אפשר ללכת עם זה עד הסוף...יש מלא חנויות פירזול ברח´ הרצל בדרום ת"א.אפשר למשל לקנות כל מיני ידיות מדליקות ולעשות איתן קומפוזיציה מעניינת על הדלת.כמו כן אפשר לעשות תאורה חיצונית,אפילו במרכז הדלת שמדליקים מבפנים..,אפשר תאורה צבעונית,נורות מכל מיני סוגים,וכל מיני תוספות בהצלחה, יפעת שגב

למעלה