עיצוב גרפי

gonenadi

New member
עיצוב גרפי

שלום, כמה שאלות: אני מבינה שגרפיקה ממוחשבת זו תוכנה בעיצוב גרפי. 1. האם כדי ללמוד עיצוב גרפי או שמספיק לדעת רק את התוכנה? 2. האם תוכנת הגרפיקה הממוחשבת זה תוכנה הפרי-הנד ופוטו שופ או שאלו דברים שונים? 3. למה יש יותר ביקוש לעיצוב ובניית אתרים או לעיצוב גרפי? 4. האם שווה גם לקחת קורס בטכנאות מחשבים ? תודה

אממממ...

1. צריך ללמוד גם את העיצוב עצמו ורכישת כלים לעיצובים מקוריים, וגם צריך לדעת לשלוט בכל תוכנות העיצוב למיניהם כמו: פוטו שופ, פיינט שופ, פלאש ועוד ועוד... 2. זה גם התוכנות האלה אבל ממש לא רק זה... זה הרבה יותר מרק תוכנות 3. תחשבי, האם את יכולה לספור את כמות האתרים שיש באינטרנט? אינסוףףףף, מזה אפשר להסיק שעיצוב גרפי זה תחום די נזקק לחברות מחשבים והיי טק. 4. אמממ... זה אין לי מושג, מה שאני כן יודע שטכנאות מחשבים זה תיכנות, למידת שפות תיכנות וכאלה דברים... אותי אישית זה משעמם... תנסי אולי זה יעניין אותך, בכל מקרה זה נותן לך יתרון לעיצוב גרפי מתי שתירצי להתקבל לאיזה עבודה...

fighter21

New member
תגובה

1. לימודי עיצוב גרפי נותן לך את הידע איך "לעצב נכון" וגם כחלק מתוכנית הלימודים מלמדים אותך על תוכנות גרפיות. לימודי גרפיקה ממוחשבת, מה שנקרא: "ביצועיסט גרפי" מלמדים אותך רק איך עובדים בצורה יישומית עם תוכנה גרפית. 2. יש את Photoshop CS ויש את FreeHand שהזכרת שהם של 2 חברות שונות. FreeHand נחשב תוכנה יותר כהכנה לדפוס. יש גם תוכנות אחרים כמו תלת מימד-Autocad שמשמשת את האדריכלים ומהנדסים למיניהם, ויש את תוכנות Flash ליצירת סרטוני לפלטפורמת אתר אינטרנט או מצגת כלשהי ועוד.. 3. כיום בדר"כ כל מעצב גרפי יודע גם לעשות אתרי אינטרנט, כאשר למעצב גרפי שיודע לעשות אתר אינטרנט יש יתרון אדיר על גבי אדם שרק יודע לעשות אתרי אינטרנט ללא ידע בעיצוב. קשה לדעת למה יש יותר ביקוש אבל ידוע שמעצב גרפי מסוגל לעשות עוד עבודות מלבד עיצוב אתר אינטרנט (עיצוב כרטיסי ביקור, קטלוגים, עלוני מידע, שלטי מידע, פרסומות ועוד.) 4. טכנאות מחשבים במובן של טכנאי מחשבים? להתעסק בחומרה? או שאת/ה מתכוון למתכנת מחשבים? יש אפשר ללמוד גם תחומי תכנות שקשורים בעיצוב אתרי אינטרנט כמו Java, HTML ועוד ועוד.. זה באמת נותן יתרון גדול לקבלה כמעצב אתרי אינטרנט+מתכנת כי יש חברות רבות שדורשות הן ידע בתכנות והן ידע בגרפיקה..

למעלה