עיצוב אלבומים

bonbonyera

New member
עיצוב אלבומים

הייתי רוצה לשמוע רעיונות לעיצוב אלבומי חתונות,באילו חומרים להשתמש, איך לעצב? באיזה דבק הכי יעיל להשתמש להגבהות חלקים מהתמונה ובכלל להדבקת התמונות, להדבקת חבלי יוטא, זאת כדי שתהיה עבודה נקייה מאד. עד עכשיו עיצבתי אלבומים ישירות לחתן והכלה, עכשיו אני רוצה להתחיל לעבוד עם צלם, איך מתחילים? כמה מרוויחים? ועוד אשמח לשמוע כל דבר הקשור לעיצוב אלבומים.. תודה.

שמחה לראות אותך גם פה

דבק להגבהת חלקים מהתמונה - ניתן להשתמש בדבק חם >אקדח דבק< או בדבק דו צדדי ספוגי הנותן נפח.

goro1

New member
רעיון....

את יכולה לשים תחרה לבנה מאחורי כל תמונה או אפילו להשתמש עם חומרים שמשתמשיפ פה דקופז´ מתמונות או כל מיני כאילה

psa

New member
או על תחתית תחרה העשויות מנייר

מדביקים את התמונות או הקישוטים השונים ...מוכרים בכל סופר. בהצלחה

efiefi

New member
בערך 300-350 ש"ח לאלבום

אך מדובר בזמן עבודה ארוך- בין 10-15 שעות אם לא יותר!!! תלוי מה סגנון התמונות והטעם האישי של הצלם. צריך לבחור מבין המון המון תמונות שילובים מעניינים בדף... בהתחלה ייקח לך יותר מ10 שעות לאלבום-ושוב תלוי כמה תרצי להשקיע בהצלחה

av_i_va

New member
נשמח מאוד לראות עבודות../images/Emo140.gif

עיסוק זה בתנופה מתמדת. לדעתי, כדאי לך לפתח סגנון מיוחד משלך ולהיות עקבית. זה יחסוך לך הרבה הוצאות וזמן. הכיני כמה אלבומים לדוגמא, תני אופציה של שינוי בצבעים ובגודל אבל תשארי בתחום אותם חומרים פחות או יותר. לכי עם הדוגמאות לצלמים והבהירי מראש שזה הסגנון המיוחד שלך. לא אתפלא אם יבקשו ממך להשאיר אלבום לדוגמא. לעולם לא להסכים לכך!!! בהצלחה רבה.

sigaliot

New member
עיצוב אלבומים...

אני עיצבתי את אלבום החתונה שלי , השתמשתי בחומרים שונים כגון : נייר ממוחזר , קרטון גלי , קרטון כסוף , עלים מיוחדים שריססתי בזהב כסף או ברונזה , נייר 90גר´ איתו שיחקתי בצורות ריבועיות על התמונה וכך שיחקתי עם השקיפות שלה....כל מיני... אם תרצי פירוט רב יותר אשמח לתת...לגבי תמונות זו קצת בעיה כי קודם כל לא הייתי רוצה לפרסם תמונות אישיות של בעלי ושלי , דבר שני אין לי מצלמה דיגיטלית ודבר שלישי דפי האלבום לא נכנסים לסורק (שלא עובד כרגע בעקבות תקלה). כמה תירוצים...

bonbonyera

New member
עוד פרטים

תודה רבה לך, כן, אשמח לשמוע יותר במידה ויש לך עוד רעיונות יחודיים ומעניינים

למעלה