עיצובים שלי
ר רותם שמואלי New member 19/4/06 #9 וואי שמח שאהבתם אותם כיףף לשמועע אני מעלה עוד והילוש אמרת שאת אוהבת את העיצוב הבעיה איזה חחח יש 3 לילה טובבב
וואי שמח שאהבתם אותם כיףף לשמועע אני מעלה עוד והילוש אמרת שאת אוהבת את העיצוב הבעיה איזה חחח יש 3 לילה טובבב
R rachel love sarit New member 19/4/06 #13 רותם כמו שאמרתי לך עיצובים סוף הדרך השאלה אם ימינה או שמאולה חחחחחחחחחח רותם מה מזכיר לך שיש ????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רותם כמו שאמרתי לך עיצובים סוף הדרך השאלה אם ימינה או שמאולה חחחחחחחחחח רותם מה מזכיר לך שיש ????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ר רותם שמואלי New member 19/4/06 #14 חחח רחללל יא קרועההה "גם אני חושב שדוגרי זו מילה גדולה בדוגרי" חחחחחחחחחח יפהה. אהה ושיש חחחחחחחחחח מי זה המפגר שרשם את זה בפלא פון "שיש" טוב שלא רשם כיור חחחחחחחח... טוב לילה טוב
חחח רחללל יא קרועההה "גם אני חושב שדוגרי זו מילה גדולה בדוגרי" חחחחחחחחחח יפהה. אהה ושיש חחחחחחחחחח מי זה המפגר שרשם את זה בפלא פון "שיש" טוב שלא רשם כיור חחחחחחחח... טוב לילה טוב
R rachel love sarit New member 19/4/06 #15 היה שם כזה מצחיק איך צחקנו מיזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיש אולי תנור
R rachel love sarit New member 19/4/06 #16 אוחחחחחחחחחח כל פעם שאני חושבת על זה אני צוחקת למזלי לא היה רשום הגלגל חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M Music4Life New member 19/4/06 #18 חחחח "שיש"...... חחחחחחחחחחחחחחחח אוי זה היה מצחיק!!!!!!!!!! רותם אתה מלך... איזה עיצובים מדהימים. את שלך אני הכי אוהבת.. לא יודעת פשוט יש לך את זה...זה כשרון..מקווה שתעשה עם זה משהו בעתיד שלך
חחחח "שיש"...... חחחחחחחחחחחחחחחח אוי זה היה מצחיק!!!!!!!!!! רותם אתה מלך... איזה עיצובים מדהימים. את שלך אני הכי אוהבת.. לא יודעת פשוט יש לך את זה...זה כשרון..מקווה שתעשה עם זה משהו בעתיד שלך