עיצה

sizzling

New member
עיצה

שלום לכולם. האמת שהייתי חולה מנג'רים כבר משנת 95 96. אני בן 22...ומאז שהתפרקה החבילה של 2 החברות והמשחק נהיה כבד ברמות אני כבר לא "מנג'ר". אבל לאחרונה התחשק לי לחזור. שאלה לי אליכם - מה אתם ממליצים להוריד, איזה מהמשחקים?

כמובן ש-FM

המשחק התפרק ל-2 חברות: Eidos שלקחה את השם והמותג, CM. SI, אשר נקנתה ע"י Sega לאחרונה, שבעצם לקחה את המשחק ופשוט קראה לו בשם אחר. Football Manager הוא ההמשך הישיר לאותו משחק מעולה ו-Championship Manager החדש הוא משחק חדש מהניילונים ולמען האמת, ברמה נמוכה מאוד.

sizzling

New member
אני יודע שזה התפצל

הקטע הוא שממש התבעסתי על הקטע שהמשחק נהיה כבד גם למחשבים טובים. שמע הייתי מכור מנג'ר...משנת 96. עברתי את כל החידושים והרעיונות... שוקל לחזור..:)

Megaslash

New member
ניתן להגדיר את המשחק

כך שיפעל בצורה סבירה גם על מחשבים בינוניים... דרישות המינימום בכלל לא בשמיים. יש פה מידע על המשחק האחרון בסדרה: http://www.managersnet.net/heb/modules.php?thetopic=football-manager&name=Content&pa=showpage&pid=58 אתר מומלץ, managersnet... נ.ב - אתה תמיד יכול לחזור לאותם משחקים ישנים

בתור אחד שלא משחק בחדשים

אלא נשאר עם הקלאסיים, אני חייב להגיד שבכל זאת ה-FM06 הוא משחק המנג'ר הכי עדכני וטוב שיש כרגע בשטח.

למעלה