עיצה..

עיצה..

הפעם באמת הפתיע אותי מחדש... ונכון שמדובר בכסף ואולי לא הייתי צריכה להיות מופתעת..מההוא.. רקע: הדבר היחיד שלא נשאר פתור בנינו אחרי הגירושין היה TIME SHARE באורלנדו. והיה עליו משכנתא..בהסכם בעלפה..חודש הוא שילם..חודש אני. וזה עבד יפה. עד שלפני שבועיים..מיכלי שילמה את כל החוב שהיה..בוחטה. ובקשתי שישלח לי מסמך שמאשר את המכירה של הדבר הזה שיושב לי על הכתפיים..משום שכל ינואר צריך לשלם מיסים ואין לי צורך ביחידה הזו.. ההוא שולח אימייל : אני הבעלים הראשיים..ולא נראה לי המסמך הזה..אבל גם לא רוצה לשלם מיסים. כתבתי לו..שייתן לי למכור אחרת זה המצב..הוא ישלם. וכיוון שאני מופיעה כבעלת היחידה כמשנית..אני צריכה את המסמך המשחרר הזה למכירה. והוא עושה דווקא.. אז מה כואב לו? רוצה לשלם מיסים? לא נראה לי.. מה כאב לו? הרי שחררתי אותו מתשלומים חודשיים..ושלמתי את חובו גם.. תגידו פראיירית..אבל מה נשאר לי חוץ מלקחת אותו כאן לבית משפט כדי שיתן לי למכור את היחידה בשקט..(וזו תהייה מכירה של הפסד) מה עושים איתו..ניסיתי להסביר לו..

הדרך היחידה לדעתי

היא לפנות לבית המשפט ! אם שיחה איתו לא מועילה אז אין דרך אחרת ותפסיקי להיות פראיירית

פראיירית..

יש כאלו שיחשבו ככה..חיכיתי שש שנים לראות מה יעשה..אז נמאס שחובות נגררים אחרי..וזה מפריע לי בחיים..אז שלמתי.. אני חושבת שאני לא פראיירית.. אלא, משפרת את איכות חיי.. גם אם בדרך שלמתי חוב שהיה שייך גם לו. כן..אם לא תהייה ברירה אפנה לבית משפט..כאן!!!

שילמת סבבה אבל

עד מתי תמשיכי לשלם
לזו היתה כוונתי לגביי פראיירית
אל תשלמי יותר ותפני לביהמ"ש

ידעתי שככה תראי את הדברים

לשלם חוב משותף היתה אופציה: באמריקה שיש חובות נגררים..ואת רוצה הלוואה לדוגמא..הדלתות סגורות.. אז או שמשלמים או שנתקעים כדי לשפר את איכות חיי החלטתי שכוסאמממממו..לא אתן לו לתקוע אותי יותר כי המשיח לא יבוא וישלם ובנתיים אני זו שנשארת תקועה..כי חיה פה. והחוב הוא כאן.. אז תלוי מאיזה זוית ראייה מסתכלים על זה.. איכות חיים אחרת או תקיעות בגלל שההוא לא מוכן לשלם..? אך לגבי המכירה הזו..לסגור עיניין..כניראה לא תהייה ברירה אלא ללכת לבית משפט..כי הוא לא רואה קדימה..

denur1

New member
חושב שפעלת נכון בנסיבות המקרה

ארה"ב מדינה מסודרת ולא כמו בישראל, פה אפשר לא לשלם חובות ולקחת עוד ועוד הלואות. שם אין את ההפקרות הזו ולכן לא הייתה לך בריירה. לגבי המכירה אין לך שום אפשרות אחרת, חייבת לתבוע אותו בבית המשפט, אני חושב שאם כבר הולכים לבית המשפט תוכלי לתבוע ממנו חלק מהחובות ששילמת לבד. בהצלחה.

בתאוריה זה נכון..אך

הוא לא יופיע לדיון.. כך שממש אין לי חשק להתדיין איתו..מה שכן..בית המשפט לפחות ייתן לי את האישור למכור..וזה הכל. רציתי ללכת בטוב לא רוצה שוב להתדיין איתו..שונאת קמצנים ועוד יותר כאלו שכואב להם..עוד שעושים להם טובה..כוסססססססססססאמו..העיקר שלי אין יותר חובות..

במקום עצמו..שזה חמשה כוכבים

הם מתחילים ב 20000 דוללר, ויורדים יורדים. בSECOND MARKET אפשר לקנות את זה בין 2000 ל 5000 תלוי בגודל ובמיקום של היחידה..הריסורט הזה נחשב לאחד היפים ביותר..אבל קיבינימאט..למי איכפת? לא רוצה את זה יותר על הגב..הורדתי את המשכנתא..נשאר למכור כדי לא לשלם שנה הבאה מיסים..במילא בקושי משתמשת בזה..אולי שלוש פעמים שנסענו למקומות אחרים לחופשה.. לוקחת את הילדים בסוף השבוע לשם פעם ראשונה..ויש לי את היחידה הזו משנת 88...נו הגיע הזמן להשתמש בה..

למעלה