עיצה, על שליטה

ROMI222

New member
עיצה, על שליטה

בחיפושיי אחריי נשלט נתקלתי בכל מיני סוגי נשלטים ואהבות שונות לדברים שונים
הגיע אליי שולט (שעדיין בא במגע עם עם נשלטות, ככה שהוא שולט בזמן ההווה) שאוהב אלמנטים מתחום הנשלטים וביקש שניפגש ואני אשלוט, והראיה היא לקשר ארוך של שליטה (כאשר השוט ביד שלי)
עד הפגישה הוא כמעט עשה כל מה שרציתי נורא התלהב- והפגישה עצמה הייתה נחמדה ושנינו רוצים מפגש נוסף
אבל עכשיו הוא מתמרד על כל מיני דברים קטנים, של היום יום
אני מבקשת שהתקשר והוא לא מתקשר, שישלח הודעה והוא לא שולח- וזה לא כי שכח
כי סתם לא מסתדר לו
ולי חשובה השליטה גם מרחוק ובין לבין המפגשים (לוקח לנו זמן להיפגש עקב מרחק)
מה דעתכם, קשר עם שולט בהווה יכול להצליח בכלל? יש דרך לגרום לו להבין שאיתי הוא חייב לשנות צד?

מנסה להחליט אם הדילמה שלי באה עקב היותי חדשה או שזה בעיה סבוכה שגם שולטת ותיקה הייתה מסתבכת

תנסו לענות על הכל :)

A לוןA

New member
זה לא קשור

לזה שהוא שולט (או אם כבר מתעקשים על הגדרות- אז מתחלף)
גם בקשרים עם נשלטים שאין להם במוצהר אלמנט של שליטה בדסמית יכול להיות שתתקלי בנשלט שבודק גבולות, מנסה את הסבלנות שלך, מורד ובאופן כללי- מאתגר את השליטה שלך עליו.

ומתמודדים עם זה כמו שמתמודדים - בתקשורת, בעונשים, בהכלה במשמעת- כמו שמתמודדים בבדסמ :)

(השאלה אם הוא בכלל בעניין של להישלט על ידך כפי שאת רוצה, או שהוא משחק איתך- וזו כבר שאלה אחרת)

ROMI222

New member
ניסיתי דיבורים וזה לא לגמריי עובד

עונשים לא בטוח שישתף פעולה
הוא רוצה שליטה בעיקר במפגשים פחות לפניי אחריי

GreenLady

New member
אז נראה שהרצונות שלכם לא ממש תואמים

לזה מיועדת השיחה/שיחות. אם ניהלתם שיחת תיאום ציפיות ומסתבר שאת רוצה משהו שהוא לא רוצה, אז זה לא לגמרי שונה מכל דבר אחר שאת היית רוצה לעשות והוא לא מעוניין בו. את יכולה להתייחס לזה כמו אל כל גבול רך אחר, להתחיל מדברים ממש קטנים, לדחוק לאט לאט, להוסיף כל פעם עוד צעד ועוד צעד, את יכולה להסביר שזה קריטי עבורך ולדרוש את זה כתנאי להמשך מערכת היחסים, את יכולה להתייחס לזה כמו אל גבול קשה ולוותר (או על השליטה מרחוק או על הבחור).

A לוןA

New member
נשמע פשוט

שהרצונות שלכם לא מתואמים
את רוצה שליטה יותר מנטלית ומתמשכת
הוא רוצה את זה קצר ופיזי

אם זה ככה- אין מה "להביא" אותו לצד שלך
זה מה שהוא רוצה/יכול/מסוגל
אם זה מתאים לך- סבבה
יכול להיות שעם הזמן זה ישתנה, אבל כרגע- זה המצב.

אם זה משהו שסיכמתם עליו לפני, ועכשיו הוא "מתמרד" כדי לבדוק איתך גבולות- פה כבר יש על מה לדבר :)

Dan_Kap_

Active member

+1

gaya36

New member
למה לרוץ קדימה?

יכול להיות שהוא גם רוצה ללמוד את מהות השליטה דרכך?! גם כשרוצים לקרב משהו למשהו שאת רוצה/אוהבת צריך ללכת בצעדים ולא בריצה ולדעתי על אחת כמה וכמה ביחסי שליטה....

ובנימה אישית, כשלמדתי על עצמי שאני לא יכולה/רוצה להיות נשלטת ומצד שני לא יכולה לבטא את השליטה בסקס העדפתי לעצור אבל "מפצה" בחיי היום יום עם נגיעות בשליטה מנטלית....

למעלה