עיצה לייעול הפורום!

דiד משה

New member
עיצה לייעול הפורום!

לאט לאט הפורום מתפתח, אנשים חדשים מצטרפים ונראה שהפורום, הודות למנהל האדיר, צועד על דרך המלך. עצתי היא, לעשות אירוח בפורום. למי? לאורגניסטים מהתזמורות שאנחנו מכירים. אתם שואלים מי? אז יש את אלה שמופיעים לבדם בד"כ, כגון: איש הרוח, ליבלה ליפסקר, עמי כהן, אלי פרידמן. כמו"כ יש כאלה שהם עמוד שדרה של תזמורות, כגון: עמירן, שי ברק, גרשון פריינשטט (מקווה שאייתתי נכון) והיד עוד נטויה. אם נרצה שיבואו, צריך קודם כל להעמיס את הפורום באנשים ובתוכן. אז כותבים יקרים, אם אנחנו נעשה את שלנו, אני בטוח שההנהלה תעשה כמיטב יכולתה לארח.

יש בזה משהו.

כי מה אתה יכול כבר לדבר בפורום אורגנים ומידי חוץ מלשאול שאלות ?!זה לא פורום שדנים בו.

דiד משה

New member
אבל,

אם יצטרפו לקהילה פה עוד אנשים, יעלו פה מידי יום קבצי מידי, זה יהיה לגיטימי לעשות את זה.

דiד משה

New member
ד"א, יש לי בעיה ב`תפילה לעני`.

לא רק שמהסלולרי אני לא מצליח לפתוח, אלא זה מכבה לי את הפלא`. בקיצור, אם תוכלי להקליט קטע מחדש, עם יד ימין סולו כמובן, והכי חשוב, זה לינק לסלולרי. תודה! :)

הקלטתי את זה עם יד ימין אבל

זה באמת לא משהו מיוחד.מה זה יעזור אם אקליט שוב??ומתי אתה חוזר הביתה?

דiד משה

New member
אולי זו בעיה בשמירה או משו..

תנסי משו קצר לבדוק שוב. אם לא קשה לך.. אני אהיה בבית אי"ה בפרשת בא או בשלח, נחליט ערב קודם. מה העניין?

תלוי בכולכם נעמה

כולכם מצויינים

דiד משה

New member
מה לעשות שאין פה מונה של צפיות?

תמיד יש על מה לדבר. על איזה כלי אתה מנגן? איזה סגנון מוסיקה?

מצטרף../images/Emo45.gif

הקהילה מתפתחת מצויין. יש עוד הרבה כיוונים שאנו יכולים להתפתח בהם. תוכנות-סוגים רבים של קבצים-ביקורת אורגנים-עדכוני DATA ועוד ועוד ועוד. מזכיר שוב שהפורום פתוח לכולם ללא הבדל דת גזע ז'אנר וכולי וכולי. אני גם באמצע לבנות את מילון המונחים של הפורום. http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumTerms.asp?id=1433 כשהוא יהיה יותר מלא,נעלה אותו לכאן בראש הפורום דרך קבע בשורת הקישורים-מאמרים-לוחות ועוד. רעיון הארוח הוא גם מצויין

למעלה