עיצה וסיוע בבקשה

עיצה וסיוע בבקשה

אני נוסע כבר למעלה מחצי שנה עם פנצ'ר בגלגל הקידמי וזה מאד מייגע אל תשאלו זה קשה ולא מאחל לכם לאחרונה נוצר לי פנצ'ר גם בגלגל האחורי וקשה לרכוב עם 2 גלגלים מפונצ'רים מה כדאי לשים, פס גומי או חומר מוקצף בפנימית? יש לי אופני הרים ראלי 80 משתמש בעיקר ברכיבת כביש בתוך העיר כ 10 קילומטר ביומיים. מה מומלץ? אגב חברה שלי שונאת את העובדה שאני רוכב אופניים ופעם תפסתי אותה מנקבת לי את הגלגל ! מתי שהוא אטפל גם בה

enduro03

New member
ניראה לי שאם תחליף...

חברה תפתר לך בעיית הפנצ'רים
ועכשיו ברצינות,שים חומר כמו ה-SLIME או בעברית ג'יפה בפנמיות או קנה פנימיות עם חומר כזה. וגם תחליף חברה,אבל זה בעיקר פותר את בעית כאבי הראש

חלאה

New member
ביזבוז לגמרי, היה מספיק ג'יפה ופס גומי באחורי

על הקדמי אתה רגיל עם פנצ'ר ואם רגלים ומסתדרים אז למה לשנות? לדעתי תחזור לחנות שישאב את החומר ויקח את הפס גומי תדרוש זיכוי הרי אבא שלך לא מונטיפיורי ואתה לא גאידמק. ותמיד תזכור חיסכון זה דרך חיים! שמחתי ללמד אותך שעור קטן בחיסכון בברכה, חלאה.

חלאה

New member
היות ואתה נחמד אלמד אותך עוד שעור בחיסכון

את השעור החשוב הזה למדתי היום ויש לו פוטנציאל עיסקי.... היום נסעתי לי להנאתי ולפתע עץ תאנים רואות עיני, אני בן לעדה העירקית אז טיפה לכלוך על הפרי ודבורים מסביב לא יעצרו אותי ( בעירק היה יותר גרוע ) בכל אופן בעודי תולש את הפרי הראשון נגלה לפני דבר מרהיב נוזל לבן הדומה לג'יפה זלג על ידי וגם הוא היה דביק כמו הג'יפה, כאן אנחנו מגעים לפעולת החיסכון... פירקתי את הונטיל בשטח והתחלתי לסחוט מכל פרי 3 טיפות לבנות לאחר עמל גדול הפנימית היתה מלאה בג'יפה תוצרת בית... אין צורך לספר לך שהחיסכון הוא ענק ועוד אצלך מדובר על 2 גלגלים ( אני בניגוד אליך לא מתפנק ואת הקידמי לא מתקן ). איך היה אומר סבא של סבתא שלא שלי מאגורה לאגורה נהפוך למליונרים... בברכה, חלאה.

nintense

New member
נא לשמור על רמת דיון נאותה...

שכן לשתי ההודעות האחרונות שלך אין מקום בפורום.

רמת דיון נאותה?

האשכול נכתב בבדיחות הדעת וכנ"ל גם התגובות שנכתבו בהמשך חבל שאתה לא מצליח לקרא בן השורות. לדעתי יש מקום בפורום מידי פעם לתגובות מסוג זה בהחלט משב רוח מרענן ובטח שאף אחד לא התיחס לזה ברצינות

tomezinho

New member
גם שיעור בחסכון גם שיעור לחיים וגם טיפ עסקי

כן ירבו אנשים כמו חלאה שעושה עבודת קודש בפורום הזה. המשך כך. nintense , אני חושב שיש מקום להתנצלות.

nintense

New member
נראה לי שקצת פיספסת את מטרת הפורום...

השרשור מתאים יותר אולי לאחת הקומונות ולא לפורום הטכני.

enduro03

New member
ניראה לי שהצלחת לגלות מהיכן...

סטאן וג'ו רוקחים את החומר שלהם לטיובלס

The big priest

New member
מיותר וכבד

כאשר יש לך ג'יפה, פס הגומי מיותר מכיוון שהוא מוסיף משקל לגלגל, שכידוע הוא אלמנט נע. ככל שמשקל של אלמנטים נעים (כמו גלגל, פדלים, שרשרת וכדומה) גדל,הכל ילך לך ק צ ת י ו ת ר ל א ט. וכמו שאומרת פרסומת שאני אוהב, "תשתחרר גבר". שמור ת'חברה, היא בסדר.

למעלה