עיצה דחופה

1SpiderWoman1

New member
עיצה דחופה

אני בת 28 וישנו מישהו שממש מושך אותי אבל אין לי מושג איך להתחיל איתו, אין לי ניסיון וכל פעם שאני עומדת מולו האומץ תופס רגליים ובורח FAR FAR AWAY. אני יודעת שזה נשמע ילדותי אבל החינוך שקיבלתי אינו מרפה וגורם לי לחשוב שאם אני מעוניינת בסקס בלבד אז משהו לא בסדר איתי. אני יודעת שאני טועה אך לעיתים השורשים חזקים מידי. אני חייבת לשמוע דעות של אחרים שההתחלות באות להם בקלילות. איך עושים את זה בלי להיראות זולה?

האגס 1

New member
בתור אחד

שההץחלותשלו דוווקא ממש לא באות לו בקלילות, ואני דווקא מכיר את הסיטואציות שאת מתארת, חשוב לי להגיד לך דבר אחד בתור התחלה: זה שאת מודעת לזה שיש כאן בעיה, זה כבר חלק חשוב מהדרך לפתרון. אין ספק שאת צריכה עזרה חיצונית, מקצועית, כי מדובר בהרגלי חשיבה מאוד בסיסיים שאי אפשר לשנות אותם לבד וצריך מישהו שמבין בזה היטב כדי לדעת איך לשנות. לא בטוח שדווקא אלה שזה בא להם בקלות, הם אלה שיוכלו לעזור לך לשנות את הרגלי חשיבתך, כי הם לא יודעים, בהכרח, איך משנים הרגלי חשיבה קודמים. את צריכה קודם להתמקד באיך משנים קבעונות מחשבתיים, אח"כ תוכלי להגיע יותר בקלות לשלב של להתחיל עם גברים. את צריכה להגדיר לעצמך היטב מה את רוצה - סקס בלבד, או אהבה, רומן לטווח קצר או רומן לכל החיים - ואז תוכלי להתקדם לעבר המטרה שצגדירי לעצמך.

למה לשכב בלי מה שמסביב?

אני לא בא לבקר אותך על רצונך אבל דעתי היא שהחיים ביחד יותר מתוקים מאשר כמה דקות של אורגזמה. העצה שלי היא שאל תתחילי איתו, תדברי איתו, תציעי לו לבוא אליך לסרט בבית ומשם תתקדמו... לא צריך לדבר על זה כל עוד מגיעים לתוצאה, לא?

1SpiderWoman1

New member
להאגס 1 ולאדםלבארי

אני חושבת שיש משהו מאוד נכון בדבריך האגס קבעונות מחשבתיים הם אחד הדברים הקשים ביותר לשינוי, למרות שאישית עברתי כברת דרך ארוכה במהלך השנתיים האחרונות "ושברתי" לעצמי הרבה מוסכמות וחוקים שעליהם גדלתי. אתמול ראיתי אותו שוב והייתה יכולה להיות הזדמנות טובה לזרוק כמה משפטים שייראו לו כי אני מעוניינת באיזשהו קשר, אבל יש לי איזשהו חשש מהחשיפה של רגשותיי. כאמור שוב לפי דבריך אני צריכה להיעזר בעזרה חיצונית ולהתחיל לזרום עם מה שאני מרגישה. אדם, אני כלל לא רואה את עצתך כביקורת, להיפך, שאלות מסוג זה עוזרות לי לרכז ולהבין יותר את מה שאני רוצה. אני מעוניינת רק בסקס מכיוון שהנתיב שבו אני נמצאת בחיי אינו מאפשר לי זוגיות, אני רוב הזמן נודדת מעיר לעיר ומתכננת ב"ה לטוס לטיול ואני לא רוצה "הפרעות", אבל ככל כל אדם יש לי את צרכיי המיניים שלא באים לידי ביטוי וכעת משמצאתי גבר שאני נמשכת אליו מאוד פיזית אני רוצה להצליח לממש את רצוני, כמובן שאף פעם לא ניתן לדעת לאן דברים יובילו בסופו של דבר, אך מבין כל סוגי הקשר הקיימים כרגע אני רוצה למצוא לעצמי פרנטר למטרה הזאת. אני חייבת להבהיר שאנחנו מדברים ועצתך נכונה אך כשאני מגיעה לרגע האמת כל ביטחוני ואומצי מתפורר

אז בלי דיבורים...

תתחילי בליטופים... נשיקות... ותמשיכי הלאה... יכול להיות שהוא יפסיק אותך באמצע... לא ידוע הרי עד כמה הוא רוצה אותך... אני עדיין לא רואה שום סיבה לא להכנס לקשר רציני, גם אם את נוסעת וכו' זאת לא סיבה לסטוץ אין סיבה לסטוץ.

1SpiderWoman1

New member
../images/Emo13.gif הוא ברמן ליטופים.... נשיקות....

לא ממש נראה לי המקום המתאים להתחיל להתמזמז, לא בשבילי כל המזמוזים על הבר. אני צריכה ללמוד כיצד לגרום לו להיפגש איתי מעבר לשעות עבודתו..... וכאן מתחיל חוסר הביטחון שלי בליזום פגישה.... זה נראה כל כך פשוט ובשעת המבחן זה כל כך קשה, המילים פשוט נקפאות במקום.

אולי כמשחק?

למשל כמעט והיה לי לילה סוער עם איזו בחורה... התערבנו על סטוץ שבית"ר מנצחת או מפסידה...
בסוף זה לא יצא לפועל כי זה לא בשבילי...

למעלה