dixie chick
New member
עיצה אלא מה...
דבר ראשון זה נראה לי כמו אחלה פורום, נעים מאוד
הכרתי ממש מזמן בחור שנראה לי מאוד התחלתי איתו (למרות שזה לא ממש באופי שלי), בדרך עדינה, והוא שיתף פעולה אבל לא בהתלהבות אז עזבתי את זה אחר כך נשארנו ידידים והוא הודה בפני שהוא כן רצה שיקרה בינינו משהו בינתיים נשארנו ידידים וגם התחלתי להכיר אותו קצת יותר טוב למדתי שהוא בחור אדיש יחסית, שלא קל להוציא אותו מגדרו עוד הרבה מים זרמו, ודיברנו על זה קצת יותר החלטנו שאנחנו לא ביחד פשוט כי לא ניסינו, לא עשינו את הצעד החלטנו לנסות שורה תחתונה אני מרגישה שהוא ביקורתי כלפיי וכלפיי המערכת יחסים שלנו, כאילו הוא עדיין בודק ומנסה לראות כמה כדאי לו להשקיע רגשית, כמה זה יצליח אם נהיה ביחד. הוא כאילו מנסה אבל מחזיק את עצמו, קצת אולי אפילו לחוץ מלתת לדברים פשוט לזרום. הוא לא נינוח, לא כיפי כמו שהכרתי אותו... הוא אפילו מלחיץ קצת אותי בעניין, כי גם אני לא יודעת בדיוק מתי ללחוץ קדימה, מתי לתת חופש... נוסיף לזה את העובדה היחסית מצערת (מצערת בגלל הלחץ שהוא מעמיד אותי בו), שעוד דחיפה קטנה בכיוון הנכון ואני אהיה מאוהבת בו בצורה כמעט חסרת תקנה... ככה שלא ממש קל לי לוותר עליו, בעיקר לא אחרי שאנחנו כבר הרבה זמן מסתובבים אחד מסביב לשני. בקיצור, מה עושים?
דבר ראשון זה נראה לי כמו אחלה פורום, נעים מאוד