עיפה עיפה עיפה

תמר 45

New member
עיפה עיפה עיפה

היום בצהרים לקחתי את אמא לבדיקה בבית חולים , וכמובן לקחנו גם את אבא. אבא הצליח להטיש אותי נפשית ברמה שכזאת שלא תאמינו: חניתי את האוטו בחניון 4 קומות. כאשר באתי להוציא את האוטו מהחניה לא זכרתי איפה חניתי. עליתי את החניון 4 פעמים. בסוף האוטו נמצא בפינה נדחת במעין חדרון בתוך כל החניון. כל הדרך אבא לא שתק לרגע. והכל סבב סביב דמיונות שווא, הזיות. הרגשתי איך הבטן מתהפכת לי.... אינני מסוגלת עדיין לקלוט את המשפטים שיוצאים מפי אבי.

ענתי44

New member
"עיפה בובה זהבה"../images/Emo24.gif

יקירה תחזיקי מעמד. אני יודעת כמה מתיש להגיע איתם לקופת חולים, כמה קשה וכמה מורט עצבים.

אין דבר תזכרי שהיית קטנה הם לקחו אותך

לקופת חולים עכשו את מחזירה להם,ממש צחוק הגורל חשבי חיובי עד כמה שניתן שאת עושה חסד של אמת עם אלה שהתעייפו בשבילך עד שגדלת בשורות טובות נשמה טובה

ענתי44

New member
תמר חבל שאת לא יכולה לשמוע

עכשיו את אמא שלי שרה את השיר המתוק הזה.... בטוח שהיית מחייכת. אחרי סוף שבוע שהיתה חלשה והירבתה לישון נעים לשמוע את אמא שלי שרה. סיפרתי לה שזה בשבילך והיא מוסרת דש

תמר יקרה , מה הפלא שאת עיפה???

נו זה באמת קשה לקחת שני אנשים מבוגרים לבית חולים ועוד אם אחד מהם דמנטי , אז זה בכלל יאוש. לקח לי זמן להבין כמה קשה לו במקומות זרים , מנוכרים, מסדרונות ארוכים, הרבה אנשים בתנועה. כל זה מלחיץ ומפחיד אותם מאד וכמובן החניון. מאחלת לך שתנוחי בלילה ותשתדלי לחשוב על דברים אחרים. תמצאי לך עם מי לדבר , עם מישהי/ מישהו שיצחיק אותך קצת , יספר לך על החיים שלו , כדי שתשכחי קצת ממה שאת עוברת עכשיו. וכמובן שהבן הקטן שלך ינחם אותך, לילה טוב ורגוע ושיהיו ימים טובים יותר ובע"ה תקבלו עזרה מהר, טובה

יענקל'ה כתב לך על מטפלת...

אבל אצל כולם בפורום ,אלה שיש מטפלים/ות כבר שכחו איךזה בלי... ואצלי עוד הכל טרי,ויכולה להגיד לך בצורה הכי מוחשית שיש זה עולם בפני עצמו, פתאום 90% מהדברים כבר לא בטיפולך, והזמן עמד לרשותך , את לא עייפה מהטיפול וההתרוצצויות, תעשי הכל שהיא תגיע מהר!!!!

תמר 45

New member
תודה לכולם על החיבוקים ומילות העידוד

שלא יבינו אותי [חס וחלילה ] לא נכון: אני עושה הכל מאהבה א ב ל איני מסוגלת לראות את המצב של אבי. אבא הוא האדם הכי שקול, ראציונאלי שהכרתי. שוחחתי עם שתי חברות בטלפון וספרתי להן על ההדרדרות של אבא , והן פשוט לא מסוגלות לקלוט ולתפוס איך יכולה להיות כזו הדרדרות. מקווה להגיש את הטפסים עד יום ד' ואז נראה מה יקרה.... משבוע הבא הורי יצטרכו לנסוע כל יום לתל השומר. אמא תתחיל הקרנות [שלא נדע].כל עוד שזה חופש אני אסיע אותם. ומספטמבר יצטרכו לנסוע במוניות . איך יעשו זאת רק אלוהים יודע....

ענתי44

New member
מחזיקה אצבעות לאמא שלך../images/Emo24.gif

תמר יקירה, כולם כאן מבינים ונמצאים במצב דומה. לא חושבים שאת לא פועלת מאהבת הוריך. זה ברור כמו שברור שמחר תזרח השמש. יקירה, אי אפשר לתפוס את השוני באדם יקר שחלה. גם לא בעוד 300 שנה. לומדים לחיות לצד השינוי לא לקבלו.

למעלה